Könnycsatorna elzáródása volt a babánknak. Ma szúrták át. Ezután normális a váres gennyes folyás a szemecskéjéből?
Azt honnan tudja meg valaki hogy könnycsatorna elzáródása van a picinek??
Nem jön könny ha sír ? vagy mi??
Köszönöm a válaszokat. Azt mondták, hogy még pár napig számíthatunk az erős váladékozásra, de azt nem, hogy véres is lesz.
A könnycsatorna elzáródáskor egyfolytában könnyezik a baba szeme és gyakran begyullad, ilyenkor erősen csipázik, megsárgul/zöldül a csipa és összeragad a szeme. No de ezt egy doki is eldönti, ha megmutatjátok neki és átszórás előtt megmutatja, hogy kell masszírozni, mivel kell csepegtetni és ha mindez nem segít akkor sajnos jön az átszúrás.
Hu-ha, mekkora volt a kisfiad mikor csinálták az első átmosást?
Az én fiam most 8 hónapos. Remélem ezzel az egyszeri alkalommal megússzuk, erre is alig tudtuk rávenni magunkat.
Nekünk helyrejött magától, míg kicsi volt akkor vittük, átfecskendezték neki is kétszer, nem használt, de azt mondtam többet nem viszem. De neki nem vérzett!!! Ez brutális szegénykém. :(
Kb 9-10 hós korára kinőtte egyik napról a másikra. (bár én ha csipás volt akkor anyatejcsivel megtörölgettem neki, mert a kamilla csak irritálta, a víz is, a tejcsim jót tett)
Azt olvastam ha 1 éves korára sem javul, akkor nem fogja kinőni és muszáj vinni kínzásra. De rossz tanácsot se akarok adni. Szemcseppek sem segítettek?
Jobbulást.
Bocsi de nm kaptam választ a kérdésemre!!!!
Akkor írom Magyarul tünete? muszálye ilyent csinálni vagy csak ha beteg a szeme?
törvényszerü hogy kijöjjön ez a betegség??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!