Tudod már, hogy mi mindenre szeretnéd megtanítani a gyermeked, ha felnő?
Majd meglátjuk mihez lesz tehetsége.
Mivel lány szeretném ha franciául v. más nőies nyelven tanulna de angolul mindenképp.
Jó lenne ha szeretné a verseket az irodalmat sokat olvasna.
Az állatokat már most is szereti de nem várom el hogy bármelyikkel foglalkozzon nem emelünk ki egyet sem...
Úszás, biciklizés, korcsolyázás evidens, ezeket már próbálgatja is. Nem akarom, hogy ezeket versenyszerűen, vagy rendszeresen űzze, csak tanulja meg, és a saját örömére űzze. (Persze ha majd kifejezetten ő akar edzésre járni, mehet)
Szeretném, ha táncot is tanulna, néptáncot, társastáncot.
Ha lesz hozzá affinitása, örülnék, ha zenét is tanulna.
A nyelvtanulásban remélem rám fog hasonlítani, és könnyen "ragadnak" majd rá a nyelvek.
Mivel lány, szeretném, ha jó lenne a kézügyessége, megtanítanám varrni, hímezni, horgolni, kötni, stb.
Fontos, hogy szeressen majd olvasni.
bicikli, úszás, önvédelmi sport, szeressen olvasni, rajzolni, és szeresse az állatokat. ami eddig megvalósult: imád kismotorozni :), verekedni nem szokott, a vizet szereti, a könyveket szereti, firkálni szeret, és imádja az állatokat. :))
21 hós lesz nemsoká
Azt hittem első látásra a kérdésed alapján h más dolgok megtanítására gondolsz,és nem hobbi ill. sportágakra.Nekem egyéb dolgok megtanítása elsődlegesen fontosabb,mint ezek.
A férjem pl. mindenképp szeretné őket kétkezi dolgokra (is) megtanítani mivel fiúk,felnőtt korukben értsenek hozzá h hogyan kell egy szöget beverni a falba.
Én pedig azt szeretném,ha diplomás,tanult,intelligens,értelmiségi emberek lennének.Igaz,ez részben nevelés kérdése,nem tanításé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!