Pár hetes baba éjszaka kb 2-3 óránként ébredt szopizni. Hajnali 3 óra után gyakrabban. 6 kor pedig ébred mindenki. Mikor kezd ez ritkulni?
Figyelt kérdés
Nincs problémám. Jó ez így,csak érdekel2022. ápr. 7. 17:41
1/6 anonim válasza:
Nálunk kb. 1 hónapja lett jobb, ami azt jelenti, hogy hetente van 4 olyan éjszaka amikor csak 2-szer ébred.A másik 3 alkalommal viszont még úgy, mint a tiéd. Holnap lesz 6 hónapos a lányunk. Én nehezen szoktam hozzá, főleg mert a két nagyobb mindig is jó alvó volt. Dehát ez ilyen🙂. Minden jót nektek!
2/6 anonim válasza:
Ez gyermekfüggő! Az én kisfiam 15 hónapos koráig evett 3 óránként, éjszaka is!!! Hiába próbáltam teát adni, vagy csak cumit, illetve ringatni, simogatni, nem aludt vissza amíg nem kapott enni. Van ilyen is, jobb is meg még rosszabb is.
3/6 anonim válasza:
A 3 evesem meg mindig 2x ebred... Persze nem eszik ejjel regota mar.
Tesoja meg atalussza az ejszakat szinte az elso perctol kezdve.
4/6 anonim válasza:
3 évesem 13hónapig kelt 2 óránként... mikor leszoktattam akkor a ciciről, onnan aludtunk. 1x kelt inni. Ahogy a mai napig.
Lányom 6 hónapos, 3 óránként kel.
5/6 anonim válasza:
A lányom 1.5 éves koráig 2 óránként szopott nappal. Éjszaka is kb 3x. 2 éves koráig szoptattam, de elég későn kezdett ritkulni.
6/6 A kérdező kommentje:
És nektek mennyi ideig tart vissza altatni?
2022. ápr. 8. 12:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!