Más babája is komforttápszerezik?
Figyelt kérdés
Mivel nem tudtam szoptatni kezdettől fogva a fiamat sem, tápszeres az elejétől. De azt vettem észre, hogy ugyanazt csinálja a cumisüveggel a kezdetektől, mintha cici lenne.
Lassan 10 hónapos, de azon nyugszik meg, azon alszik el, hiába váltok ki étkezést, attól még kell a tápszer.
Volt valakinél így? Mikor szokott le róla?
Nagyon érdekes a jelenség, mert a lányaim is tápszeresek voltak de ezt sosem csinálták.
2022. ápr. 1. 18:50
1/6 anonim válasza:
Magától nem fog leszokni. Miért adsz neki állandóan enni? Nyugtasd meg máshogy, még ha nehéz is. Ez nem normális.
2/6 anonim válasza:
Egy éves koráig teljesen jó, ha a tápszer és a szilárd táplálék együtt van jelen az étrendjében. Nem kell rohanni az étkezések kiváltásával.
3/6 anonim válasza:
Az én kislányom most 11 hónapos, kezdetektől fogva tápszeres. Most már csak vacsorára kap cumiban tápszert, de mindig vacsora közben alszik el a cumival, így nem is kell altatni. A védőnő azt mondta, hogy elég 1 éves korában kiváltani az utolsó tápszeres étkezést. Utána nem tudom, hogy lesz, de ez így most nagyon kényelmes.
4/6 anonim válasza:
Nyugodtan lehet adni neki tapszert, ameddig igenyli. 10 honapos!
Nyugodjatok meg, nem fog 7 eves koraban is tapszert kerni, de eroszakkal se kell leszoktatni 1 evesen.
5/6 anonim válasza:
1 éves a lányom, de 3 étkezés van kiváltva. Nálunk (is) furán alakult, ahogy szokott le a szopizásról. Reggel iszik 1 decit ébredés után, a két alvásához 1-1 decit alvás előtt, és lefekvés előtt 180 ml-t. Majd ha elhagyja gondolom az egyik alvást, biztos csökken az előtti tápszerezések száma is, nekünk kényelmes így most. 3 teljes étkezése van, reggeli-ebéd-vacsi. Szerintem ne aggódj ezen :)
6/6 anonim válasza:
Ha o ettol biztonsagban erzi magat, megnyugtatja, miert lenne bqj? Pici meg. A lanyom 2 evesz de iszik tejitalt, az a mi idonk, elvonulunk, simizem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!