Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nyugodt szívvel adhatom ezt a...

Nyugodt szívvel adhatom ezt a nevet a babámnak, vagy inkább keressek mást?

Figyelt kérdés

Gizellának szeretném nevezni a kisbabámat. Egyrészt azért, mert a szeretett dédmamámat is így hívták, másrészt pedig mert őszintén, és nagyon tetszik ez a név.

Mi a véleményetek? Főleg attól félek, hogy sokan bántanák miatta.

2022. márc. 31. 11:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Egyik elozo hozzaszolo vagyok. Engem is csufoltak Agnes-magnes -nek, tenyleg nem a neven mulik. Nem azert csufoljak mert a nev nem tetszik, hanem mert a gyerekek ilyenek, szerintem mindenki jar igy altalanos iskolaban, aztan kinovik.
2022. márc. 31. 15:36
 22/27 anonim ***** válasza:

Nem adnám a lányomnak, attól még egy hagyományos, klassz név, az egyedisége miatt rendkívül tetszik.

Méltóságteljes névnek gondolom, főleg hogy a Gizella magyar királyné jut eszembe róla, így ebben a kontextusban igazán másképp hangzik!!!

És nem muszáj Gizikének becézni, nekem sokkal jobban tetszik a Gizus például.

Mellesleg az angol megfelelője is remek, simán vállalható, használatos is a Gisela. Külföldre költözés esetén nem utolsó szempont.

2022. ápr. 1. 09:27
 23/27 A kérdező kommentje:

A Zizi vagy az Ella becenévre gondoltunk, de nekem a Gizi is tetszik.

Köszönöm szépen a válaszokat!

2022. ápr. 1. 11:39
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
szerintem nagyon szép a Gizella név, én szerintem kedvelném a Gizi, Gizus megszólításokat; meg még szerintem a Zelka is nagyon tetszene .
2022. ápr. 7. 18:38
 25/27 anonim ***** válasza:
0%

*A Zizi becenév szerintem nagy rossz, a ,,zizzent" szó jut eszembe róla, utálnám ha így szólítanának; az Ella pedig számomra színtelen, unalmas, rossz hangzású. Egyáltalán nem tűnik nekem szépnek, bájosnak sajnos.

Gizi,Gizus,Zelka jók,királyak

2022. ápr. 7. 18:42
 26/27 anonim ***** válasza:

*nagyon

bocsi,nem akartam senkit megbántani.

2022. ápr. 7. 18:43
 27/27 anonim ***** válasza:
*Gigi is jó becenév lehet .
2022. ápr. 8. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!