Nyugodt szívvel adhatom ezt a nevet a babámnak, vagy inkább keressek mást?
Gizellának szeretném nevezni a kisbabámat. Egyrészt azért, mert a szeretett dédmamámat is így hívták, másrészt pedig mert őszintén, és nagyon tetszik ez a név.
Mi a véleményetek? Főleg attól félek, hogy sokan bántanák miatta.
Ötödik válaszoló vagyok. Én írtam, hogy szerintem gyönyörű név.
Erre többen lepontoztak.
Kedves kérdez. Ha itt az átlag kommentelő fejeben akkora zavar van, hogy nem tudja értelmezni azt, hogy a válasz számára hasznos volt-e vagy se, akkor kit vársz tőlük?
Azért mert másnak nem tetszik a név, miért kell lepontozni? Ez az én véleményem. Szeribtem a kérdező számára hasznos.
Ha azt írtam volna ide, hogy paprikás krumpli, az nem volna hasznos válasz. Arra mehetne a piros iksz. De senki nem az egyetértésre kiváncsi.
Aki szerint nem szép név, az írja le, gondolom meg is tette, de nem hurrogja le azt, aki szerinte meg igenis szép.
Add nyugodtan, különleges neve lesz.
Nálam a Rozália a nyerő.
VAn fiatal lány ismerősöm, aki a Gizella nevet viseli. Gizának becézik és senki nem csúfolta még a neve miatt.
Olyan ismerősöm is van, aki a kislányát Etelkának illetve Arankának nevezte el, ezek se "modern" nevek, és mégsem zavar senkit.
Kérdező, szerintem hallgass a szívedre, ha Gizellának neveznéd a kislányodat, legyen az.
De ki bantana miatta ?
A bolcsodes tarsai ? Vagy ovodas tarsai ? Oket nem erdekli a nev. Mire meg majd iskolaba megy, szerintem 10 ev mulva egy akkori iskolas tudnui fogja, hogy ez egy 70'es evekbeli nev volt ? A mai altalanos sikolasok sem tudjak, hogy ez a nev 30-40 eve volt divat. Ezt egydul a ,mi korosztalyunk tudja.
Felnott no meg hidd el nem fogja csufolni a babadat, gyerekedet.
Nekem van egy Gizi baratnom, paran Gizell-nek hivjak, szereti a nevet (40 es korosztaly)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!