Melyik a legjobb popsikrém?
Első babánk fog születni (kisfiú), nincs tapasztalatom benne.
Pelenkából melyik vállt be?
Popsikrémből mindhárom lányunknál Sudocremet használtunk/használunk. De csak akkor, mikor kell, nem mindennap.
Pelenkából meg a legnagyobbnál csak Pamperst használtunk,de pl a bugyipelenkát nem szerettem nála. A másodiknál ahogy lehetett már csak bugyipelust használtunk, szintén csak Pamperst. Mondjuk az utolsó időben az már nem volt az igazi, örültem is, hogy leszokott a pelusról. Na most a harmadinkál már próbáltunk mindent. A pampers már rég nem olyan, mint volt, nem is szerettem, áttértünk a liberora, de volt egy idő, mikor az se volt túl jó, akkor kipróbáltuk a dm-est, tescóst, a lupilut. Most épp a Libero Touch és a Touch Pants ami beválik. Apuka a bugyipelust szereti jobban, könnyebb ráadni, én meg most épp a nadrágpelust preferálom,ezért van itthon mindkettőből.
2 éves és az a 100g-os tubus neogranormon még mindig nem fogyott el, amit születésekor vettünk. Alig használtunk popsikrémet. A Sudokrem meg amit kaptunk kb érintetlen.
Pelenkából DM babylove.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!