Melyik popsikrém a legjobb érzékeny bőrű babának?
A kókuszolaj jó fertőzésekre, allergiára, bőrpírre, rovarcsípésre.
A kisfiam nagyon érzékeny bőrű, én ezzel szoktam bekenni.
Betegség esetén belsőleg is használható.
köszi a válaszokat!
gyógyszertáriból amit a doktornő ír fel, az nem vált be. viszont kikevertetni szoktunk olyat, ami szuper,de azt csak nagy mennyiségben kevernek ki, és mindig lejár a szavatossága, ezért keresek alternatívát.
Én is a foreveres folyékony szappannal fürdetem a gyerekeket, de az avokádó szappanjuk is szuper, ekcémás bőrnél kifejezetten ajánlott is.
A sudocreme és hasonlók, amiket itt írtatok előttem, tele vannak káros adalékanyaggal, csak olvassátok el, mi van benne és nem kenitek többé a gyerekre, az tuti. Kész vegyi üzem. :-(
A kék hidratáló krémet, amit az életmódtanácsadó írt előttem, én még gyereken nem próbáltam, csak magamon, imádom, de gyakorlatilag bármely foreveres terméket bátran lehet használni akár újszülöttön is, nincs bennük semmi káros anyag és nem is allergizálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!