Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik popsikrém a legjobb...

Melyik popsikrém a legjobb érzékeny bőrű babának?

Figyelt kérdés
eddig gyógyszertárit használt, de nem igazán szeretem. van, ami szintén adalékmentes?
2012. márc. 10. 07:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha használt, akkor miért nem szereted? Az a legjobb.
2012. márc. 10. 07:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Forever Propolis Creme. Adalékmentes, antiallergén, bátran használható újszülött kortól és a legcsúnyább piros popsit is pár óra alatt gyönyörűvé varázsolja. Már két gyerekemnél ezt használtam, tökéletesen bevált, még ekcémás bőrre is jó. Most várom a harmadik babót, ő se fog semmi mást kapni, csakis foreveres termékeket. A kisebbik gyerekemnél nulla napos kortól csakis ilyen termékeket használtam, soha semmi probléma nem volt a bőrével.
2012. márc. 10. 07:48
 3/9 anonim ***** válasza:
A Lasepton krém is jó. Nekünk piros popsinál ez vált be, jobb szerintem mint pl a Sudokrém.
2012. márc. 10. 08:06
 4/9 anonim ***** válasza:

A kókuszolaj jó fertőzésekre, allergiára, bőrpírre, rovarcsípésre.

A kisfiam nagyon érzékeny bőrű, én ezzel szoktam bekenni.

Betegség esetén belsőleg is használható.

2012. márc. 10. 08:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem a gyógyszertári válik be,a vastagabb fajta. Van,h különböző ételek után jobban kimarja a popsiját a széklet,ilyenkor a Bepanthen a jó. Nekünk a Sudocrem nem vált be. Kinek mi a jó...:)
2012. márc. 10. 08:27
 6/9 sumergo ***** válasza:
Neogranormon éjjel, Bübchen nappal. Tökéletes kombináció!
2012. márc. 10. 12:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Mi a Forever hidratáló kék krémjét használtuk, fürdetéshez meg a folyékony szappanját.
2012. márc. 10. 21:32
 8/9 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

gyógyszertáriból amit a doktornő ír fel, az nem vált be. viszont kikevertetni szoktunk olyat, ami szuper,de azt csak nagy mennyiségben kevernek ki, és mindig lejár a szavatossága, ezért keresek alternatívát.

2012. márc. 11. 08:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is a foreveres folyékony szappannal fürdetem a gyerekeket, de az avokádó szappanjuk is szuper, ekcémás bőrnél kifejezetten ajánlott is.

A sudocreme és hasonlók, amiket itt írtatok előttem, tele vannak káros adalékanyaggal, csak olvassátok el, mi van benne és nem kenitek többé a gyerekre, az tuti. Kész vegyi üzem. :-(

A kék hidratáló krémet, amit az életmódtanácsadó írt előttem, én még gyereken nem próbáltam, csak magamon, imádom, de gyakorlatilag bármely foreveres terméket bátran lehet használni akár újszülöttön is, nincs bennük semmi káros anyag és nem is allergizálnak.

2012. márc. 11. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!