Melyik popsikrém a legjobb újszülött babának?
Figyelt kérdés
Kinek melyik vált be?2021. máj. 1. 15:50
A kérdező szavazást indított:
Sudocrem
Bepanthen
Babylove
Babydream
Chicco
Johnson's
Neogranormon baby
Nivea baby
Gabi
Dora natural
53 szavazat
1/20 anonim válasza:
Én a gyógyszertárit használom. Ha meg valami oknál fogva pirosabb neki, akkor vagy bepanthen vagy sudocren
2/20 anonim válasza:
Én Sudocremet használtam/használok. Már 5 éves a lányom, de még néha be kell kenni a popsiját, mert bepirososik neki. Semmi rosszat nem tudok róla írni.
3/20 anonim válasza:
A gyógyszertári kevert, először a gyerekorvos írta fel receptre, de igazából recept nélkül is tudják, hogy mire gondolsz. Mindenre IS jó (egyszer megégettem magam főzés közben és azzal kentem be, másnapra már alig látszott).
4/20 anonim válasza:
Én Weleda Calendula termékeket használok (fürdető, testápoló, popsikrém).
6/20 anonim válasza:
Gyógyszertári alapból. Ha nagyon nagyom piros akkor Sudoval váltva, figyelve, hogy comb hajlatba ne kerüljön, mert (mint bőrgyógyásutól kiderült) ott kisebesítette picit a bőrét a benne levő hintőpor szerű anyag miatt.
7/20 anonim válasza:
Gyogyszertari
Mert abban nincs semmi adalek szinezek etc...
A sudo max akkor kell ha sokaig benne van a kakiban es nagyon piros a feneke.
Ha picit piros akkor szappan iz es szellozetes majd jo alaposan a gyogyszertarival kend be
8/20 anonim válasza:
Én is így használtam: gyógyszertári, pirosodáskor Sudocream.
9/20 anonim válasza:
Bepanthen baby. A sudocreamet sokan dicsérik,de a kislányomnak véresre csípte egy éjszaka alatt. Eleven volt a bőre tőle. 1 hétig kellett kenni bepanthennel mire helyre jött. Azóta is csak ezt használjuk,az összes többi amit próbáltunk a neugranormonon kívül széjjel csípte neki.
10/20 anonim válasza:
2es vagyok. Azért vagyok lepontozva, mert nekünk nagyon bevált a Sudocream?
Bocs, nem tudtam, hogy van jó válasz meg rossz válasz...
5 éve használjuk! Semmi gond nincs vele.
(természetesen nem minden nap)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!