Milyen márkájú popsikrémet,popsitörlőt ajánlanátok újszülött babának?
Magatoknak vagy ajándékba vinnéd valakinek?
Magunknak én úgy csináltam, hogy vettem több féléből 1-1 csomagot, kipróbálgattuk, mi válik be, melyiket könnyű kihúzni, jó az illata, mit bír a bőre.
Nekünk végül a Lupilu vált be, már 2 éve azt használjuk.
Ha ajándékba viszek babacsomagba, akkor mindig olyat viszek, ami 99% víztartalmú, mert nem ismerem annyira az igényeket, és ez illatmentes, minden baba jól bírja.
Nekünk popsitörlőből a Tescos fled&flo vált be legjobban, a sensitive fajta. A többi is jó szerintem, rossz tapasztalatom nem volt egyikkel sem. Újszülött korban viszont még emlékeim szerint csak pamperst használtunk, abban "bíztunk".
Popsi kenőcsből születéstől kezdve a weleda körömvirágos kenőcsöt használjuk,szerintem az a legjobb a piacon
Sudocrem, és a popsitörlőjük is nagyon jó :)
A krém nem csak popsira jó, ekcémára is, de bármire.
Mi popsitörlő helyett vizes vattát használunk, már 2 éve, szép a popsija. Persze ha elmegyünk valahova, akkor popsitörlőzünk.
Krémből gyógyszertári kevertet használunk, amit a doki ír fel.
Nekem popsitörlőből a DM Babylove sensitive vált be, de a Tesco sajátmárkás sensitive is jó volt. Nem szeretem az illatositottat, amikor a kaki szaggal keveredik az illatafelfordul a gyomrom 🙈.
Popsikrémből a Penaten a nagy kedvenc. Oltások után pirosodott ki a popsija és pikk-pakk helyrerakta.
8 hónaposomnak törlőből vagy a sima rossmannos, 99% víztartalmú illatmenteset, vagy Bambo naturale-t használok,szintén illatmentes.
A bambot könnyebb kihúzni. :)
Popsikrém nem nagyon kell,időnként szoktam inkább a fütyit meg a heréket kenni véknyan éjjelre, Bepanthen baby vált be. Feneke sosem volt piros még.
Popsikrémnek sudocrem-et használunk/tunk, de most rátaláltam a DoraNatura termékekre és a levendulás popsikrémüket kezdtem el használni. Már a másodikat rendeltem, mert nagyon jó! Nincs benne semmi káros anyag (mint pl a BHA, ami egyes kutatások szerint rákkeltő).
Popsitörlőből a pampers fresh clean vált be legjobban, de itthon sokszor inkább lemosom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!