Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Oltás,fertőzés?Sos Kapja?nem...

Oltás,fertőzés?Sos Kapja?nem kapja?

Figyelt kérdés
Sziasztok két hónapos babámnak nagyon büdi a nunija és folyása is van :( Gondolom elkapott valami fertőzést kakiból,pedig nagyon alaposan tisztitom neki.Viszont holnap kap 2 kötelező oltást.Vettem vízelet gyüjtő zacsit és holnap vinném a mintát,hogy megnézzék mi a helyzet de egyszerűen nem tudom úgy felrakni neki,hogy ne fojjon ki a pisi.Jól gondolom,hogy nem kaphat oltást ha fertőzése vagy bármi baja van?És ha nem időbe kapja meg az oltást baja lehet?Vagy ettől a fertőzéstől?Úgy aggódok érte :(
2022. márc. 27. 17:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%

Igaz nekem fiam van, de nekem is mindig kifolyt a zacsiból. Próbáld meg, hogy kis ideig pelus nélkül hagyod a pelenkázón (vagy ahol pelenkázod) és tartod neki, ráfújsz a pocakjára, hideg törlőkendővel megtörlöd a hasát, ráfújsz. Akkor általában pisilnek valamennyit. Nekem így sikerült.

Oltást úgy tudom nem kaphat ha beteg.

2022. márc. 27. 17:55
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy lesz így :( 2kötelező oltás vár rá holnap +rota vírus ellen.De így ha nem kapja meg borul az egész :( Remélem nem lesz baja annyira aggódok :(
2022. márc. 27. 17:57
 3/12 anonim ***** válasza:
Semmi baj nem lesz ha később kapja meg. Ez a csodás a kötelező oltásban, hogy védjük ezeket a gyerekeket is. Kizárt, hogy Magyarországon pl. Szamárköhögést kapjon. A fertőzésre meg nehéz mit mondani, mert nem tudjuk mi az, de szerintem ne aggódj túlságosan, hamar felfog épülni!
2022. márc. 27. 18:03
 4/12 A kérdező kommentje:
A hasa is megy már :(
2022. márc. 27. 20:12
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha már hasmenése is van tuti nem kapja meg az oltást,a rotát sem

Rota oltás után is várható hasmenés

Húgyuti fertőzés pár nap alatt rendeződik,holnap biztos kap majd gyógyszert a kicsi

Ne aggódj,minden rendben lesz

2022. márc. 27. 20:21
 6/12 anonim ***** válasza:
Nyugi, kisfiam most 1,5 éves, igazi kovid baba. Ha valaki egyet tüsszentett a családban már nem mehettem vele védőnőhöz, így sokszor csúszott neki az oltás. Volt hogy egy hónappal később kapta meg, mert beteg voltam, aztán karanténba kerültünk, aztán ő volt beteg. Emiatt a része miatt felesleges aggódnod.
2022. márc. 28. 06:29
 7/12 A kérdező kommentje:
Hát mikor szültem kovidos voltam ő neki is a papírjára volt írva kovid pozitivitas.Csinaltattak viezelet mintat azt mondtak azzal nincs baj de nem kapta meg az oltast a hasmenes miatt.5# igazad volt
2022. márc. 28. 16:03
 8/12 anonim ***** válasza:
És jobban van?
2022. márc. 28. 16:13
 9/12 anonim ***** válasza:

5ös vagyok

Gondolom egy,másfél hét múlva megkapja az oltásokat

Vagy 2 hét

Ettől a kis csúszástól nem történik semmi baj

2022. márc. 29. 13:18
 10/12 A kérdező kommentje:
Csak nem kapott semmi gyogyszert hasmenesre pedig jeleztem hogy a sulya se ugy gyarapszik
2022. márc. 30. 10:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!