Edus83 kérdése:
Bébikomp, igen vagy nem?
Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 13:19
22/37 anonim válasza:
nem. én 81-es vagyok és nekem sem volt kompom,a gyerekemnek sincs és a születendő gyerekemnek sem lesz
23/37 anonim válasza:
Nem. Meg kell nézni a mostani sok gerincferdüléses és egyéb mozgásszervi rendellenességgel küzdő tizen-huszonévest. Természetesen nem CSAK a kompnak köszönhető mindez, de véleményem szerint nagyban hozzájárul. Gyógytornász.
24/37 anonim válasza:
Nekünk nincs, de szerintem nincs vele semmi baj. Igazából csak azért nem vettem, mert nem túl nagy a lakásunk, és nem akartam, hogy kislányomat frusztrálja, hgy folyton nekiütközik valaminek, és nem tud folyamatosan közlekedni. Ő már 20 hónapos amúgy. A szomszédunk kislányának van, Ő még csak 8 hónapos, de tök ügyes, csak úgy száguld vele, és nem lábujjhegyezik. Anno nekem is volt (77-es vagyok Én is), anyu szerint imádtam, és sosem volt semmi baj a járásommal. 13 hónaposan már rohangáltam egyedül.
25/37 anonim válasza:
Állandóan sirdogált, nyűgös volt, 9 hósan csak kúszott, ekkor tettem kompba napi egyszer 10-20 percre, egy hét mulva mászott is, szerintem a kompban való párhuzamos mozgás segitett. de! Lábujjhegyezett, igy hajtotta, most is előfordul, hogy igy megy, pedig 23 hónapos! Későn járt el, 16 hósan, a
I
26/37 anonim válasza:
Ami adódhat a késői mászásból is, de a komptól is. Mindent elért vele, balesetveszélyes. Anyu kórházban dolgozik, sokat mesélt kompozó babákról, akik leestek a lépcsőn vagy magugra boritottak forró leveses fazekat...a második gyerekemnél, ha lesz, megpróbálom elkerülni. A kompot visdzaadtam annak, akitől örököltük. Tehát a vàlaszom: Nem.
27/37 anonim válasza:
Nem és ha elolvasok babás könyveket azok sem tanácsolják és a védőnő sem ajánlotta.Hány éves vagy???Mennyire régen születtél mert én 80-as évekbn de nem volt ilyen még babakocsi is alig.
28/37 anonim válasza:
80-as vagyok,és nekem volt kompom!Én jó dolognak tartom!
29/37 anonim válasza:
Nem. És le lehet pontozni, mert úgy látom, aki a nemet írta jól lehúzták.
30/37 anonim válasza:
Ez a kérdés inkább pontozó verseny. És azok állnak vesztésre, akik nem használják...
Hát csatlakozom hozzájuk, mi sem fogunk használni!
(Nekem volt, 86-os vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!