Edus83 kérdése:
Bébikomp, igen vagy nem?
Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 13:19
13/37 anonim válasza:
hát én nem ismerek olyat, aki ezen nőtt fel. szerintem nagyon egészségtelen, rákenyszeríti a gyereket egy olyan mozgásra, ami tőle idegen. mégis ki a fenen élvezi, hogy ül egy vacakban és a lábujjaival löködi magát(a lába nem érhet le rendesen, mert akkor ha nem figyel ráfuthat a saját lábára és eltöri azt)? ez egy nagyon buta találmány.
14/37 anonim válasza:
Nekem volt kompom gyerekkoromban és sokára indultam el...én sem tudom, hogy jó-e vagy rossz, de sokaktól hallom, hogy nehezebben tanul meg járni...mi kaptunk egyet, de nem használjuk, mert a lakás sem megfelelő hozzá....de nekem sem szimpatikus!
15/37 anonim válasza:
Nekünk van,mert 3 hét két kézzel sétálás után nem bírtam tovább!minden áron menni akart,de még csak velem tudott!Így én vettem!Amúgy 6,5 hósan magától felállt,7,5 hósan vettem neki,addigra már kúszott felült!nem volt benne sokat,de mikor már mindenhol felállt, a lakásban és csak esett kelt,mikor WC-re mwntwm igenis beleraktam!
Nálunk nincs küszöb sehol,és állítható a magassága és soha nem ment lábújhegyen benne!8 hósan megtanult mászni,most 9,5 hós és már sétálgatunk az utcán,mega játszón úgy hogy egy kezemet fogja,és mellettem jön!De mai napig belekéreckedik a kompba!A párom 78-as és neki is volt,én 83-as és nekem is!
Amúgy hordozókendőzünk is a mai napig!
16/37 anonim válasza:
Egyértelműen nem! Nem tesz jót sem a gyerek gerincének, sem a lábainak. Egyébként én 71-es vagyok, az öcsém 73-as. Egyikünknek se volt, mindketten korán 10-11 hónaposan önállóan mentünk. Szerintem egyébként nem csak nagyon káros, de teljesen szükségtelen is. Én mind a 4 gyereket fel tudtam nevelni enélkül, mindegyik hamar járt, magától tanult meg járni, mert volt hozzá elég tere.
20/37 anonim válasza:
Igen is meg nem is.Én akkor tettem bele a kisfiamat,amikor már kapaszkodva lépegetett párat.De csak akkor amikor olyan dolgom volt éppen,és a járókában sírt.Most 9 hónapos,teljesen önállóan megy.Összesen 2 órát használta kb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!