Ha a babátok elesik vagy valahova beüti a fejét,odaszaladtok hozzá? Az én szüleim azt mondták hogy ilyenkor rá nézni sem szabad mert akkor kezd el sírni. (Persze fél szemmel figyelni kell rá) Ha nem foglalkozik az ember vele tényleg legtöbbször fogja magát a baba és tovább megy?
2022. márc. 26. 19:38
1/10 anonim válasza:
Odamentem, megnèztem jól van-e. De ha magàtòl nem sìrt, akkor nem csinàltam nagy felhajtàst. Ha sìrt, akkor megvígasztaltam.
2022. márc. 26. 19:44
2/10 anonim válasza:
Ha látom, hogy annyira nem esett nagyot csak megijedt akkor úgy csinálok mintha mi sem történt volna, esetleg egy jajj, hoppá kedves hangon, nehogy mégjobban megijesszem. Amikor viszont tényleg nagyot esik, szépen odamegyek, nem kapkodok, felemelem, megölelelem, simogatom, hogy semmi baj.
2022. márc. 26. 19:52
3/10 anonim válasza:
En sem futok oda, hogy utyulu putyulu.
Ha nagyon sír, nyilván megvigasztalom. De ha kicsi a baj, nem keritek nagy feneket neki.
2022. márc. 26. 20:00
4/10 anonim válasza:
Mindenképp oda megyek, megsimogatom és ha nincs nagy gond, akkor hagyom, hogy egyedül álljon fel. Általában fel is áll ilyenkor önállóan, néha a kezemet kell nyújtani és akkor úgy.
Megjegyzem, fiaim vannak. Második gyerkőc érzékenyebb (1 éves), de nála is bevált eddig a dolog, nem szokott az elesés/beütés után hosszan tartó mű sírást csinálni azért, hogy foglalkozzak vele.
2022. márc. 26. 20:03
5/10 anonim válasza:
4es vagyok, az lemaradt, hogy csakis akkor megyek oda ha sír. Ha egyből tovább mozdul, feláll, elmegy, akkor én is szó nélkül hagyom.
2022. márc. 26. 20:04
6/10 anonim válasza:
Olyan klassz annak, aki ezt tudja kontrollálni
Én automatikusan szívinfarktust kapok ilyenkor, és visitok mint egy hülye. 😕
2022. márc. 26. 20:09
7/10 anonim válasza:
Ha nem sír,akkor nem fájt,ez esetben nincs míért, ha sír,akkor természetesen megnézem hol ütötte be,és megvigasztalom.
2022. márc. 26. 20:10
8/10 anonim válasza:
Még csak most kezdett kúszni, szóval az elesés még nem érkezett el, de néha koppan a feje vagy becsipi az ujját ide-oda, mert ugye tudja mit nem kellene piszkálni.
Én nem reagálok, megvárom, mi lesz belőle. Ha megy tovább, semmi, ha sír, megvigasztalom, de a sírás is kb addig tartott eddig mindig, míg felvettem.
2022. márc. 26. 20:55
9/10 anonim válasza:
Nem mozdulok, megpróbálok teljesen nyugodt maradni, és várok mi lesz. Ha sír, rohanok hozzá és megoldjuk, ellátom a sebet, megvigasztalom, miután megnyugodott megbeszéljük mi történt, hogy történt. Ha nem sír, akkor mondom neki hogy semmi baj, és megvárom míg felkászálódik, vagy ha kéri segítek neki. Utána megkérdezem tőle hogy jól vagy? Mindig azt mondja hogy jól, és megy tovább a dolgára. Szerintem biztos jól esik neki hogy foglalkozom vele ilyenkor is. Ettől nem kezd el sírni, csak akkor ha látja rajtam hogy megijedtem én is.
2022. márc. 26. 21:35
10/10 anonim válasza:
Ranezek, lehajolok hozza, vigasztalom, ha olyan.
De nem rohanok oda es panikolok, mert ez ragad ra. De azert neki is jol esik, ha megnezem mi van vele, esetleg elmagyarazom, hogy a kanapen hogyan jojjon le, hogy ne legyen megint eses.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!