Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi időt van ébren és mit...

Mennyi időt van ébren és mit csináltok ebrenlet alatt 6 hós babatokkal ? Az enyém sajnos ninxs el egyedül muszáj mellette lenni de hat megun mindent..elég faraszto

Figyelt kérdés
2022. márc. 1. 10:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
34%
Ne haragudj, de mit gondoltál? Hogy a 6 hónapos gyerek majd elgyurmázik magában?
2022. márc. 1. 10:50
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves választ! :) nem azt hondoltam h órákat játszon egyedül de szerintem 10-15 percet simán el vannak már az ilyen idős babák egyedül
2022. márc. 1. 10:52
 3/11 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem csak a szomszéd néni szerint vannak el a 6 hónapos babák ebben a korban. A valóság teljesen más. A 2 éves lányom van el 15 percet kb magában és ahhoz is nem én indítom a projektet, hanem ő keres. Egyébként folyton rajtam csüngene...

Még hosszú hosszú hónapokig nem várható el a konkrét egyedül nyugiban ellevés...

2022. márc. 1. 10:57
 4/11 anonim ***** válasza:
56%
Hát ez ilyen. Találj ki feladatokat amíg hason van, vegyél csatos hordozót és akkor lesz két szabad kezed. Ritka az a baba amelyik elvan magába.
2022. márc. 1. 10:57
 5/11 A kérdező kommentje:
Pont ezért tettem fel a kérdést. Nem tudom h 1,5-2oran keresztül mivel tudnám szórakoztatni… háton-hason is sír egy idő után bármit is csinálok nyüglődik , unatkozik
2022. márc. 1. 11:01
 6/11 anonim ***** válasza:
72%
Millió ötlet van a neten. Én tálcára leszórok elé különböző dolgokat pl. száraz tésztát. Papírzsepi dobozba tömködök apró rongyokat és húzkodhatja ki. Mondókázunk, táncolunk, énekelek. Sétálunk egy nagyot minden nap. Fitness labdán van hason, meg csak rugózunk rajta. Hordozóban van rajtam addig teszek- veszek. Sok mindent ki lehet találni.
2022. márc. 1. 11:05
 7/11 A kérdező kommentje:
Ezeket csináljuk . :) csak mindent megun 5 perc után aztán megy a siras
2022. márc. 1. 11:16
 8/11 anonim ***** válasza:
73%
Van baba, amelyik elvan, az enyém egy órát is eljátszik sokszor (ha a szobában vagyok, pl. vasalok mellette). Szóval nem legenda :-) Olyan jól elvan egy-egy játékkal, hogy tojik forogni, nincs motiváció, csak párszor fordultát eddig. De különbözők a gyerekek. Mindenkinek más nehézség jut.
2022. márc. 1. 11:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Az is lehet, h valamilye fáj. Vagy feszes az izomzata, és azért sír hason...elviheted a korai fejlesztőbe, ott komplex vizsgálat van,kiderul,ha van valami probléma.

7hos a fiam, és úgy jól elvan, ha ott vagyok mellette. Nem sír,csak ha eltavolodok. Direkt nem szórakoztatom, ha jól elbogaraszik pont valamivel.

2022. márc. 1. 12:42
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Mindig sír 5 perc után? Mindenen? Az nem jó jel, ha 6 hónaposan is sír hason pár perc után. Forog, kitolja magát kéztámaszba? Lehet feszes az izomzata. Egy kört mennék gyógytornászhoz.
2022. márc. 1. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!