Műanyag Babatarto kiskadba? Hasznos? Kinek valt be? Es kinek nem? Miert?
Figyelt kérdés
2022. márc. 26. 10:50
1/8 anonim válasza:
Mi nem használtunk, mert mire elővettük a fiam már elég nagy volt bele, előtte pedig inkább a férjem fogta, így éreztük biztosnak.
Saját tapasztalataim szerint teljesen felesleges, bár nyilván ez mindenkinél egyéni, hogy könnyebb neki.
Lányomnál már elő sem került.
3/8 anonim válasza:
Fiam nem szerette, felesleges pénzkidobás volt.
4/8 anonim válasza:
Nekünk szivacs volt csak. Én szerettem
5/8 anonim válasza:
Nekem kinotte a babakadat, viszont meg nem ult stabilan, igy a rendes kadban hasznaltam. Nekunk bevalt ☺️
6/8 anonim válasza:
Doomoo fürdető párna néven találsz ilyen párnát. Nekünk nagyon bejött, ha ismertem volna a legelejétől ezt használtam volna.
7/8 anonim válasza:
Nekünk hasznos pedig elég nagy babánk van (3.5 hós), vagy lehet pont ezért, nagy és erős is már kiskorától fogva, egyrészt leszakadna a karom ha fél kézzel kellene tartani (etetésnél így is), másrészt amíg kisebb volt, akkor meg rettegtem hogy megcsúszik és baja lesz nélküle, mert nagyon sikamlósak ám, ráadásul a mienk üvöltött-vonaglott is fürdés közben vagy 2.5 hóig, ültetni meg ugye nem kellene ilyen fiatalon. Mi egy egyszerű műanyagot vettünk de mai eszemmel már inkább beruháznék az Angelcare-esre, mert az ergonómikusabbnak néz ki. Most már kibekkeljuk ezt a 2-3 hónapot ezzel amíg nem tud ülni.
8/8 anonim válasza:
mi generációk óta sosem használunk ilyet, nővérem babát vár, szerintem ő sem fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!