Milyen fürdőjátékot vegyek 5 hónapos kisfiamnak? Most kezdi a nagykádban fürdést apával. Még nem tud ülni, ezért vmi csúszásgátlós "babatartót" is ajánlhattok!
fürdős könyvet vegyetek, majd ha ülni tud akkor jöhetnek a játékok, addig szerintem felesleges. majd ha nagyobb lesz akkor a fisher price fürdős játékot tudom ajánlani, a rákosat :)
hááát ez a babatartó jó kérdés, mi nem használtunk ilyeneket, feleslegesnek tartom a nagy kádban, csak a kis kádban volt az a szék alakú, de azt ugye nem lehet a nagy kádba tenni mert nem tudja kitámasztani magát. mikor apával fürdött akkor apa fogta, vagy a hasára fektette, mikor egyedül fürdött akkor kicsi vizet engedtem, és játék közben hasalt, mikor elfáradt akkor hanyatt fektettem és lemosdattam.
Ühm...épp ma gondoltam rá, hogy venni kéne neki egyet, mert szereti a könyveket, csak ugye mindet jól megrágná :D, ezért gondoltam ezt a kis műanyag könyvet. Akkor ez jó lesza füdőkádba is ;) ok.
Köszi!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!