Mit tennétek ha a szülés után 2 hónappal újra teherbeesnétek?
Számomra a szülés olyan leírhatatlan fájdalom volt, hogy biztosan soha többet (gyors volt, nem volt komplikáció, utána hamar rendbejöttem, de akkor sem).
Illetve amit te is írsz, az állandó kialvatlanság. 8 hónapos a gyerekem, de biztosan elvetetném, ha véletlen teherbeesnék, nemhogy fél évvel ezelőtt.
Számomra nem kérdés, hogy megtartanám, mert nálam az abortusz semmilyen körülmény között nem játszik.
Nekem a második terhességem ikerterhesség lett (teljesen váratlanul, egyik ágon sincsenek ikrek a családban), és mikor megszülettek a kicsik, azon gondolkodtam, hogy mit találtam olyan nehéznek az első babánál, mikor így az ikreket nézve, 1 gyerekkel olyan könnyűnek tűnt minden :) Az ikrekkel nekem az első 3 hónap volt nehéz, utána már az éjszaka nagy részét átaludták, és én is tudtam aludni. Most 3 évesek, és annyira jó nézni, ahogy eljátszanak egymással, meg a 6 éves nagyfiammal is. Szerintem nem dilemmázni kell az esetleges nehézségeken, lehet, hogy nem is lesz, de ha belekerül az ember, úgyis talál rá megoldást. Én nagyon örülök, hogy életkorban ilyen közel vannak egymáshoz a gyerekeim, nagyon jó barátai egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!