Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tennétek ha a szülés után...

Mit tennétek ha a szülés után 2 hónappal újra teherbeesnétek?

Figyelt kérdés
A kérdés azért motoszkál a fejembe mert 2 hónapos a kislányom. A 6 hetes nőgyógyászati kontroll után kaptam egy fogamzásgátló tablettát és újra belevágtunk a szexuális életbe a férjemmel.. Nem rég olvastam el a betegtájékoztatót alaposabban és láttam hogy a tabletta elkezdése követő 7 napba még kell más védekezési módot is használni… És nálunk ez a rész kimaradt. Sajnos vagy nem sajnos. És eljátszottam a gondolattal mi volna HA…. Nem vagyok abortusz párti. Sőt. Sose volt. A kislányom az első terhességem viszont. A szülés könnyű volt bármikor újra csinálnám… A testem is hamar regenerálódott.. Szülést követő 1,5 nap múlva már nem is éreztem hogy történt bármi is. DE! De az éjszakázás a pici gyerekkel a fent lét. Hàt nagyon durva lenne.. Illetve elvileg ilyenkor a test még nem is volna képes egy újjabb terhességre?! Hiszen nem telt el az ajánlott 1 év. Nektek mi a véleményetek? Ti bevállalnátok? Hozzáteszem mindenbe segítő férjem van.. Jó a kapcsolatunk. Biztos anyagi háttér.. De ha terhes lennék nem tudom képes lennék e elvetetni… De azt se hogy bírnám két picikével..

2022. márc. 23. 12:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem történik velem ilyen mert szülés után 4 héttel nem keféltem, mivel még véreztem, abszolút nem állt még akkor helyre nálam semmi. Tudok parancsolni a nunimnak.
2022. márc. 23. 13:43
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

11.

Biztos diszkalkúliád van, de a kérdésben 6 hét utáni szexuális életről van szó. Persze azt is megértem, ha te szülés után többet soha nem is "keféltél"...

2022. márc. 23. 14:00
 13/22 A kérdező kommentje:
Hát kedves 11.-es. Nem értem ezt a választ. 6!!!! Hetes kontrollon kaptam a fogamzásgátlót! Tehát 6 hétig “parancsoltam a nunimnak” mivel nem szerettem volna addig szexuális életet élni míg nem ad zöld utat az orvos miután megnézett mindent. Egyébként én kb 3 hétig véreztem. Utána többet már nem. És jól voltam mégse szexeltem amíg orvos nem látott. Viszont tudtommal 6 hét után azért mindenki aki jól van persze. Belekezd.
2022. márc. 23. 14:11
 14/22 anonim ***** válasza:
62%
Minek pánikolsz előre, még azt sem tudod, hogy terhes vagy e vagy sem! Mi ez valami unatkozó kérdés? Nincs elég dolgod a 2 hónapos gyereked mellett?
2022. márc. 23. 14:44
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 11-es! A válaszod alapján szerintem te olyan nő lehetsz, akit a férje eleve meg sem akar “kefélni”!
2022. márc. 23. 14:46
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

6 hetes kontrollt kivártuk.

Amit kaptam gyógyszert az is 7nap kiegészítő védekezést igenylet. Plusz szoptatok is.

A 6.napon gumival szexeltünk. A gumi kiszakadt. Nem tudjuk hogyan. (Kb 6év után akkor használtunk egymással először).

Hívtam a dokimat, mi lehetseges ezek után?!

Óó, szoptat, 6napja gyógyszert szed, nem lesz baj. Esemény utànit nem adhat, mert fogamzásgátlót szedek.

Ide is kiírtam kerdésnek, mindenki azt írta kb eselytelen.

3hét múlva 2csikosat pisiltem.

Mi nem tartottuk meg.

Nekem ez mar a 3.gyerek lett volna, kettőnél nem akartunk többet.

Illetve a 2.szülés iszonyú rossz elmény volt, ahogy a terhesség maga is. Nekem nem ment volna megegyszer.

2022. márc. 23. 15:36
 17/22 anonim ***** válasza:
56%

Ismerősöm a 6 hetes kontrollra már terhesen ment elmondása szerint. Gondolom, visszaszámolt..:)

Nem,nem roma.

2022. márc. 23. 15:36
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is pont ez jutott eszembe 15-ös. Szar lehet úgy élni, hogy nem tudja milyen, amikor nem tud neki parancsolni. Mondjuk nem szülés után, hanem amúgy...
2022. márc. 23. 16:05
 19/22 A kérdező kommentje:
Fuu 16-os.. Hát nem nyugodtam meg😀
2022. márc. 23. 16:43
 20/22 anonim ***** válasza:
71%

Nekem a szomszédomban van 3 gyerek.

6-4-es 3 evesek.

A kicsi es a középső közt kerek 12 hónap van.

O egyedül van mert a férj 2 v 3 hetet dolgozik aztan hétvégente van otthon.

A csaj jól bírja mert mellette süt,(hatalmas tortákat is!) főz, takarít bármit megcsinál. O nem vetette el, pedig nem akart harmadikat, így sikerült 🤷‍♀️vannak húzós napjai, de azt mondja nem csinálná vissza, így tökéletes minden 🥰

2022. márc. 23. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!