Mit tennétek ha a szülés után 2 hónappal újra teherbeesnétek?
11.
Biztos diszkalkúliád van, de a kérdésben 6 hét utáni szexuális életről van szó. Persze azt is megértem, ha te szülés után többet soha nem is "keféltél"...
6 hetes kontrollt kivártuk.
Amit kaptam gyógyszert az is 7nap kiegészítő védekezést igenylet. Plusz szoptatok is.
A 6.napon gumival szexeltünk. A gumi kiszakadt. Nem tudjuk hogyan. (Kb 6év után akkor használtunk egymással először).
Hívtam a dokimat, mi lehetseges ezek után?!
Óó, szoptat, 6napja gyógyszert szed, nem lesz baj. Esemény utànit nem adhat, mert fogamzásgátlót szedek.
Ide is kiírtam kerdésnek, mindenki azt írta kb eselytelen.
3hét múlva 2csikosat pisiltem.
Mi nem tartottuk meg.
Nekem ez mar a 3.gyerek lett volna, kettőnél nem akartunk többet.
Illetve a 2.szülés iszonyú rossz elmény volt, ahogy a terhesség maga is. Nekem nem ment volna megegyszer.
Ismerősöm a 6 hetes kontrollra már terhesen ment elmondása szerint. Gondolom, visszaszámolt..:)
Nem,nem roma.
Nekem a szomszédomban van 3 gyerek.
6-4-es 3 evesek.
A kicsi es a középső közt kerek 12 hónap van.
O egyedül van mert a férj 2 v 3 hetet dolgozik aztan hétvégente van otthon.
A csaj jól bírja mert mellette süt,(hatalmas tortákat is!) főz, takarít bármit megcsinál. O nem vetette el, pedig nem akart harmadikat, így sikerült 🤷♀️vannak húzós napjai, de azt mondja nem csinálná vissza, így tökéletes minden 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!