Mit csináljak ha a két hónapos babámat 1 napra az apjával kell hagynom?
Legrosszabb esetben nem eszik, végigordítja a napot, de azt is túlélik. Nem lesz egy élmény persze. Vagy egy idő után mégis elogadja az üveget, kiskanalat, akármit. Butaság lenne emiatt a vizsgát elhalasztani.
Ha az apja nem tud jönni, elgondolkodnék, hogy ne jöjjön-e a babával inkább fizetett segítség. Nekem kevésbé stresszes, ha a közelben van a babám.
"apa lehet tud jönni, lehet nem"
Ha ő lesz addig a babával, akkor miért ne tudnának veled menni is?
Milyen részleteket? Elmondtál mindent.
Van apja, nem egyedül hagyod. Nyilván értelmes ember kérdés feltevése nélkül is tudja, hogy célszerű előre megpróbálni, hogy meg tudja-e etetni könnyedén nélküled.
De ugye diplomát már minden hülyének adnak. Régen kicsit jobban szűrtek.
Menjetek együtt.
Előtte megeteted, utána megeteted, a kettő között kap lefejt tejet, legrosszabb esetben tápszert. Egy nap után egész minimális az esély cumizavarra. Ne aggódj!
Apa vigye el a vizsga alatt sétálni! Akár magára kötve, akár babakocsival. A legtöbb pici képes ilyenkor órákig békésen aludni.
Ne aggódj, meg fogja oldani apa a helyzetet!
3 hetest hagytam az apjával emiatt. Eszem ágába se volt,hogy jöjjenek.
Otthon szépen el voltak, megetette üvegből és ennyi.
Most nem azért,de tegnap volt valami kérdés ott mindenki azt írta hogy a 2-3 óra fodrászatban töltött idő oké.Apuka addig találja fel magát a babával.Hat lehet hogy 21-22 órával ez több de sokkal fontosabb,mint a festett haj,meg a műköröm.És gondolom hajnalban mész, éjjel érkezel.Szoval szerintem ez pont az a kategória amire azt mondom apuka találja fel magát.
Ha félsz hogy cumizavaros lesz,itassa párod pohárból a kicsivel a tejet, vannak speciális poharak.De amúgy rengeteg ismerősöm és saját magam is szoptattam+pótlást kapott cumisüvegből és semmi baja nem lett a gyereknek, nem lett cumizavaros, nem utasította el a szoptatást stb..stb.
Apuka töltsön több időt vele már most,ha sír ő vegye fel, próbálja nyugtatni,altatni.
Ha a cumisüveg nem megoldás, halhatja pohárból is. Igen, rendes pohárból. Vagy van a flowcup nev]ű eszköz, szilikon kanál véggel, ebből is ügyesen tud enni.
De tényleg az lenne a legjobb, ha együtt mennétek hármasban, és meg tudnád szoptatni
Apukaként válaszolok. :)
Előtte próbáljátok meg a cumisüveget, hogy kiderüljön elfogadja e. Nálunk simán elfogadta, így anyuka fejt, kiporciózta én melegítettem és meg tudtam etetni. Tisztába tenni meg elringatni nem volt gond, ezeket az elejétől fogva csinálom. Izgultam mikor kettesben maradtunk de megoldottam mindent. Csak nyugalom, menni fog nektek is! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!