Félek egyedül maradni a babával?
Figyelt kérdés
Még nincs babám, de múltkor barátnőm babajara vigyáztam és amíg ő letuhanyzott addig egyedül maradtam.
Nagyon féltem nehogy valami baja legyen vagy fulladni kezdjen éves után stb.
Bele se merek gondolni mi lesz mikor saját gyerekemre kell egyedül vigyázni.
Ez a félelem normális? Más is volt így?
2022. márc. 11. 21:47
2/8 anonim válasza:
A sajátodat ismerni fogod, ösztönösen tudod mi a jó neki, a legtöbb esetben legalábbis.. :)
3/8 anonim válasza:
Nem normális. Nyilván semmi tapasztalatod gyerekekkel, ha ilyen félelmeid vannak, a babákat sem kell 0-24-ben ébren vigyázni.
4/8 anonim válasza:
Én ugyanígy pánikoltam
Sajàttal semmi ilyen nincs, nem is volt..
A másé most is stresszel, 3. Gyereket vàrom..
5/8 anonim válasza:
Az első hetekben én a sajátommal is paráztam egyedül maradni. Aztán ahogy összeszoktok, elmúlik, ne aggódj.
6/8 anonim válasza:
Megszokás kérdése. Egy barátnő gyerekét nyilván nem ismered úgy. A sajátodat meg fogod, így az azért idővel más lesz.
Nekem hetekbe telt mire elmertem vele indulni egyedül itthonról bárhova is. Aztán belejöttem.
7/8 anonim válasza:
Szoptattad? Vagy, hogy evés után?
8/8 A kérdező kommentje:
Cumisuvegbol etettem
2022. márc. 14. 14:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!