Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a teendo ha leesik a baba...

Mi a teendo ha leesik a baba az agyrol?

Figyelt kérdés

A nagy agyban alszik velem a baba, és míg nem voltam a szobaban az ágy közepéről annyit mozgott, míg leesett. Ez kb. 80 cm

Ugye alvas kozben történt ez, gyorsan fel kaptam minimalisat sirdogalt, aztán cicizett és vissza aludt. Fejecskejen hatul van két pici piros utes. Mostmár békésen alszik.

2022. márc. 11. 21:00
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
5 és fel honapos. De nagy baba 😬 8,5 kg kis husis ❤️
2022. márc. 11. 21:30
 12/16 anonim ***** válasza:

Átnézed megsérült-e

Ha nem hányt vagy ilyesmi, akkor semmi gáz

Vannak gyerekek akik már leestek és vannak, akik el fognak esni az ágyról.

Nyugi.

Egyik 2 hónapos volt

Másik 6,5 nekem az elsőnél.

A 2 hónaposnál sírogörcsöt kaptam és full pánikbaestem.

Elméletben nem eshetett volna le.. mégis megoldotta ( 200*200as áyg közepéről, míg pisiltem)

2022. márc. 11. 23:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha nincs eszméletvesztés, aluszékonyság, eszik, nem hányt, nincs koordinációs probléma vagy nem vérzik, akkor nem szükséges kórházba menni. Ha bármi furcsát tapasztalsz, akkor menj be vele. A gyerekek esnek-kelnek-borulnak. Erről szól az első pár év. Leesésgátlót vegyetek az ágy szélére és úgy kisebb az esély rá, hogy újra megtörténik. Lassan jön az az időszak, amikor beveri mindenhova a fejét, amikor feláll és jár. Abba se haltunk bele 😄 Na meg amikor egyik héten még hígan elfut az asztal alatt, majd nő és kell neki 1-2 hónap, hogy rájöjjön, hogy ő már ezt fej beverése nélkül nem tudja megtenni már. Lesznek még érdekes szituációk. Szóval legyen otthon a szükséges kisgyermek elsősegély csomag. Másképp naponta 1-2x mehetne az ember a sürgősségire.
2022. márc. 12. 10:21
 14/16 anonim ***** válasza:

Elég nagy baba már,nem hiszem hogy bármi baja lett egy kis ijedtségen túl.

Ha nem hány,nem ájult el,nincs rosszul akkor semmi baj sincs.

2022. márc. 12. 11:52
 15/16 A kérdező kommentje:
Szerencsere teljesen jól van ❤️
2022. márc. 12. 11:59
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató valaszokat! ❤️
2022. márc. 12. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!