Mi a teendo ha leesik a baba az agyrol?
A nagy agyban alszik velem a baba, és míg nem voltam a szobaban az ágy közepéről annyit mozgott, míg leesett. Ez kb. 80 cm
Ugye alvas kozben történt ez, gyorsan fel kaptam minimalisat sirdogalt, aztán cicizett és vissza aludt. Fejecskejen hatul van két pici piros utes. Mostmár békésen alszik.
Puszilgasd meg neki! ☺️
Nyugi, nem történt nagy baj szerintem.
Arra kell ilyenkor figyelni, hogy nem hány-e, nem látsz-e valami furát a koordinációján(pl.nem szédül).Ha bármi ilyesmit tapasztalnál konzultálj a gyerekorvossal!
Kapható ágyra szerelhető leesésgátló. Talán ha továbbra is a nagygágyon alszik majd a baba érdemes lehet beszerezni egyet.
Mennyi idos a babad ???
Az én lányom is velem aludt nagy ágyban …
Én ezt kivedtem, amíg kicsi volt és csak forgott de nem volt erő a forgasaban akkor körbe parnaztam, amikor már nagyobb volt Akkor már a földre tettem vastag paplant több részbe hajtogatta az agy azon oldalaira ahol legurulhat, így meg sem a kőkemény felületre esik , utóbbinal volt hogy legurult, arra mentem be hogy békésen alszik a földre hajtott paplanon 😆😄
8. Vagyok
Egyébként nem hiszem hogy baja lett, főleg hogy cicizett és vissza aludt !
De persze jobb felni mint megijedni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!