Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a teendo ha leesik a baba...

Mi a teendo ha leesik a baba az agyrol?

Figyelt kérdés

A nagy agyban alszik velem a baba, és míg nem voltam a szobaban az ágy közepéről annyit mozgott, míg leesett. Ez kb. 80 cm

Ugye alvas kozben történt ez, gyorsan fel kaptam minimalisat sirdogalt, aztán cicizett és vissza aludt. Fejecskejen hatul van két pici piros utes. Mostmár békésen alszik.

2022. márc. 11. 21:00
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
5 és fel honapos
2022. márc. 11. 21:00
 2/16 anonim válasza:
75%

Puszilgasd meg neki! ☺️

Nyugi, nem történt nagy baj szerintem.

Arra kell ilyenkor figyelni, hogy nem hány-e, nem látsz-e valami furát a koordinációján(pl.nem szédül).Ha bármi ilyesmit tapasztalnál konzultálj a gyerekorvossal!

Kapható ágyra szerelhető leesésgátló. Talán ha továbbra is a nagygágyon alszik majd a baba érdemes lehet beszerezni egyet.

2022. márc. 11. 21:11
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem hány, jókedvű, mintha mi sem történt volna akkor nincs gond.
2022. márc. 11. 21:11
 4/16 A kérdező kommentje:
Hat szegenyem alvas kozben mocorgott le, úgy félig ülő támaszkodó helyzetben volt/ úgy rémlik de annyira megijedtem h abban sem vagyok biztos/ szóval megnyugtattam cicizett és mostmár szépen alszik.
2022. márc. 11. 21:13
 5/16 anonim ***** válasza:
Én nem aggódnék.
2022. márc. 11. 21:14
 6/16 anonim ***** válasza:
Nyugi, ne lesz semmi baj, meglátod!
2022. márc. 11. 21:21
 7/16 anonim ***** válasza:
Ilyenkor azt kell figyelni, hogy volt e az esés után eszméletvesztés vagy azonnal felsírt. Ha nem hány, nem szivárog vér az orrából vagy a füléből, nem aluszékonyabb mint máskor, akkor nincs gond. Ilyen pici babát nem szívesen röntgeneznek, ha nincsenek a fenti tünetek akkor felesleges orvoshoz szaladgálni vele.
2022. márc. 11. 21:22
 8/16 anonim ***** válasza:

Mennyi idos a babad ???

Az én lányom is velem aludt nagy ágyban …

Én ezt kivedtem, amíg kicsi volt és csak forgott de nem volt erő a forgasaban akkor körbe parnaztam, amikor már nagyobb volt Akkor már a földre tettem vastag paplant több részbe hajtogatta az agy azon oldalaira ahol legurulhat, így meg sem a kőkemény felületre esik , utóbbinal volt hogy legurult, arra mentem be hogy békésen alszik a földre hajtott paplanon 😆😄

2022. márc. 11. 21:26
 9/16 anonim ***** válasza:

8. Vagyok

Egyébként nem hiszem hogy baja lett, főleg hogy cicizett és vissza aludt !

De persze jobb felni mint megijedni !

2022. márc. 11. 21:28
 10/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom volt e eszmeletvesztes, mert alvas kozben esett le, hallottam a zajt, ami csak egy huppanas volt, tehat nem is volt hangos, aztán felkapcsoltam a villanyt nyitva volt a szeme, felkaptam és utána sírt de csak picikét. / hozzateszem hogy o akkor sem sír, ha véletlen beuti a fejet valahova/ 2 piros pici folt volt a fejen hatul de már az sincs.
2022. márc. 11. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!