Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha teljesen elfogy az anyatej,...

Ha teljesen elfogy az anyatej, hogyan tudom átszoktatni babámat a tápszerre?

Figyelt kérdés
1,5hónapja fejek neki, mert egy mellgyulladás után már nem kéri a cicit, csak cumisüvegből akar enni. Nem hajlandó elfogadni a tápszert egyáltalán.
2010. szept. 13. 05:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk is nagyon nehezen ment, de beszéld meg az orvossal, hogy írjon fel másik tápszert. Én hónapokig gyötrődtem a Humanaval, a gyermekorvos javasolta, próbáljunk ki egy másikat. Vettem Milupát, és nem is gondoltam volna, azt meg nagyon szereti. Nem tudom, hány hónapos a picúrod, de ha 4 hónapos elmúlt, megpróbálhatsz egy étkezést tejpéppel is kiváltani. Azt jobban szeretik a babák, mint a tápszert. Nekünk a Milupa vaníliás HApép jött be nagyon :-) Minden jót és jó egészséget! Üdv, 9 és fél hónapos kisfiú anyukája
2010. szept. 13. 05:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is a Humana HA tápszerrel volt baj, nem akarta megenni (nem csodálom, az összes HA tápi borzalmasan keserű). Utána Beba aktívot simán megette!
2010. szept. 13. 07:01
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem kezdetektől pótolni kellett tápszerrel, csak néhány hét volt, amikor csak anyatejet kapott a lányom. A Milupa Ha-t ette, most már nem Ha-t iszik. 8 hónapos
2010. szept. 13. 07:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi! 7,5hós, Humana HA-t írt a dr.nő, csak HA-t ihat, mert van tejérzékeny a családban. A Milupa vaníliás HA-pépet imádja ő is, de gondolom, abból nem ehet meg 500-at egy nap. (Úgy tudom egy éves korig kell min.fél liter tejalapú, mi viszont a tejtermékeket csak egy éves kor után kezdhetjük el.) Melyik tápszerből van még HA, ami jobban ízlett a babátoknak, mint a Humana? A Beba is HA? Köszönöm még egyszer!
2010. szept. 13. 09:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok: Mi Milupa Milumil HA-1, majd HA-2-t vettünk. Mindekettő bejött. Minden jót Nektek!!!
2010. szept. 13. 10:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, a Beba tápszerből is létezik HA-s.
2010. szept. 13. 10:59
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönjük! :)
2010. szept. 13. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!