Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak vele 3 hónaposan?

Mit csináljak vele 3 hónaposan?

Figyelt kérdés
Azon kívül, hogy ellátom, szeretgetem, meg beszélek, énekelek neki, mit csináljak a 3 hónapos babámmal? Mennyire kell velük foglalkozni? Vagy csak hagyjam picit néha magában játszani, tapasztalni, stb? Néha úgy érzem, már nem tudok mit kitalálni, hogy elüssük az időt. Nektek hogy telik az ébrenléti idő általában egy ennyi idős kisbabával?
2022. márc. 10. 11:32
 1/3 babyboom567 ***** válasza:
85%

Kedves Kérdező!

Én mutattam neki,hogy mikor mit csinálok,megmutattam a lakást, rövid történeteket találtam ki, de nem kell ezt túlgondolni, ha csak simán nézelődik hagyjad,ha megunja úgyis szól majd.:-)

Van egy könyv, az anya taníts engem, később hasznos lehet.

2022. márc. 10. 11:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, jól csinálod. Nem kell állandóan az arcába mászni és szórakoztatni, ha amúgy el van magában is picit. Úgyis eljön az az idő amikor a fenekedben lesz 24/7. 😅
2022. márc. 10. 12:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Az én babám is 3 hónapos.

Szerintem sem kell a folyamatos szórakoztatás, ha nyugiban el van. :)

Amúgy én énekelgetni szoktam neki, tornásztatom, kontrasztos képeket nézegetünk, tükörben bohóckodok neki azon vigyorog vagy csak kimegyünk az udvarra egy ideig el van a babakocsiban és nézelődik gagyorászik a fáknak. :D

2022. márc. 11. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!