Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy csinálja? Mennyire...

Hogy csinálja? Mennyire normális 2 és fél hónaposan, hogy felhúzza magát?

Figyelt kérdés
Olyan babakocsink van,amire rá lehet csatlakoztatni a hordozót,kicsit döntve. Tehát nem vizszíntben van,hanem majdnem fél ülő helyzetben és felül benne.Normális ez ennyi idősen? Már van egy lányom,de ő mindent későn kezdett el csinálni. Nem árt vele a gerincének?
2014. szept. 10. 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:
de árt. jo lenne, ha minél tovább lenne vizszintesen a babo (de ezt biztos te is tudod :) )
2014. szept. 10. 21:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha arra gondolsz, hogy felhúzza magát picit, akkor azt minden baba csinálja szerintem. Enyém is csinálta ennyi idősen, picit erősítik a hasizmukat, nem ártalmas. :)
2014. szept. 10. 21:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Kisfiam ugyan ezt csinálta... Győztem beszélni hozzá, hogy ne csinálja. 3 hónapos volt amikor az Árkádban voltunk vásárolni, mindenki azon csodáskodott hogy ilyen pici gyerek hogy képes így felhúzni magát... :)

Nem túl szerencsés hagyni, én is tudom, de csak a hordozóban csinálta hébe-hóba, meg persze ha az ölünkben volt fekve, akkor késztetést érzett arra hogy fel akarjon ülni...

2014. szept. 10. 21:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :) 1. Válaszoló,tudom,hogy a vizszintes helyzet a legjobb neki,de ha vásárolni megyek,a testvér babakocsival csak így tudok,hogy ő van hátul a hordozóban.
2014. szept. 10. 21:44
 5/7 anonim ***** válasza:
oh, milyen igaz, erre nem gondoltam, akkor nincs mit tenni :)
2014. szept. 10. 21:47
 6/7 anonim ***** válasza:

én olvastam olyat, ha a babát felhúzzuk ülőbe egy idő múlva, mivel a gerince nem bírja a terhelést, automatikusan előrehajol, míg a feje nem éri a földet

lehetett a fentebbi is ilyen önvédelmi reakció

még a hátát megtámasztva sem szabad ültetni, vagy féligültetni sem.

2014. szept. 10. 21:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondták, hogy amit a baba magának csinál, az nem baj, de arra figyeljek, hogy bármikor bárhonnan leeshet közben és az már baj lesz.

Ha én ültetem erővel és támasztom ki, hogy úgy maradjon, az baj.

2014. szept. 10. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!