Hogy küzdhetném le a rettegést?
Sziasztok!
Kíváncsi vagyok másnak is volt e hasonló problémája,illetve hogy küzdötte le.
Szóval van egy 5 hónapos kisfiam. Nagyon féltem. Mondhatni némely szituációban rettegek! Ha kimegyünk az utcára,ha idegen emberekkel találkozunk. Annyira frusztrált vagyok,nem tudom elengedni magam. Félek hogy nem tudom megvédeni. Konkrétan nem tudom mitől. Esetleg hogy megtámadnak minket. Vagy hogy rosszul leszek míg kettesben vagyunk. Nagyon rossz így,mert sétálni is alig merek kimenni vele. Elmúlik ez,vagy enyhül majd? Kérlek bíztassatok valamivel,mert ez felőröl!:(
Tudom, hogy már mindenkinek mindenre ezt írják, de egy jó pszichológus biztosan tud segíteni.
Nekem így a leírás alapján valamiért az jutott eszembe, valamilyen családi traumát cipelsz, mittomén, lehet dédmamád háborúban nevelte a nagymamád, rettegett, mi vár rá, ennek szellemében nevelte aztán nem tudatosan mamád anyudat, ő téged, stb. Egy családállítás lehet jól jönne, illetve én beszélgetnék szülővel, neki milyen emlékei vannak a te kicsi korodból.
Köszönöm!
Írásban felvettem kapcsolatot pszichológussal. De csak email-ben,személyesen nem.
Akkor ez kóros ugye? Sajnos alapból szorongásra hajlamos vagyok,de ez nekem is új..
Persze, hogy kóros.
Normál esetben egy anyának nincs ilyen üldözési mániája.
Nagyon jó, hogy már fel is vetted szakemberrel a kapcsolatot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!