Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van aki nem szereti ha más...

Van aki nem szereti ha más fogja a babát?

Figyelt kérdés
Persze, megengedem hogy fogják. Csak nem jó érzés . Más is volt ezzel így ? El fog múlni ez az érzés?

2022. márc. 7. 14:57
1 2
 11/17 anonim válasza:
56%
Én sem szerettem, pont azért mert sehogy nem reagált. Mintha aludna.Féltem, hogy bármire gondolhat, bármit érezhet ami nem jó. Rendre ki is vettem mindenki kezéből. Elmúlt mióta látszik rajta hogyan érzi magát. Szerintem teljesen normális, ha egy újdonsült anyuka túlaggódik. Minden idegszálad a gyerekre figyel, ez fontos az utód életben maradásához.Persze ilyenkor ránksütnek 1-2 jelzőt, de az fontos? ;)
2022. márc. 7. 23:42
 12/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat lányok. Úgy örülök hogy ezzel nem vagyok egyedül. Már pontosan ahogy az utolsó írja a nézések miatt kezdtem úgy érezni hogy én vagyok túl aggódó. Le sem tudom róluk venni a szemem ha mondjuk anyós fogja . Még kisebb volt olyan négy hónapos és csak a seggénél fogta a hátát egyáltalán nem támasztotta . Kértem hogy fogja rendesen és kiröhögött hogy " Mit aggódok, nem lesz baja " . Sógornőm egy hónappal később elkezdte felfelé dobálni ... Mondanom sem kell hogy majdnem rosszul lettem .
2022. márc. 8. 02:21
 13/17 anonim ***** válasza:

No offense és kérlek ne vedd sértésnek, de olyan érdekes hogy megint az anyós meg a férj családja aki ebben is béna. Nem lehet hogy az ellenszenv is vastagon közrejátszik?

Az én kislányom 5 hónapos de az apja és én is szoktunk úgy játszani vele hogy egy picit feldobjuk, akkorákat sikít neki látszik, hogy élvezi. (Tudom, tudom a tied inkább halálra volt rémülve…)

2022. márc. 8. 08:00
 14/17 A kérdező kommentje:

Nem veszem sértésnek, de mindenkivel így vagyok nem csak anyóssal . A szüleim pedig már nem élnek .

Mi is feldobjuk az apjával, de ezt egy olyan embertől aki egy babát sem fogott és látszik is rajta hogy full szerencsétlen ahogy tartja ... Ha hiszed ha nem nála nem mosolygott . De hálálra rémülve csak én voltam .

Teljesen máshogy kezeli a férjem is meg én is amúgy a gyerekünket mint anyós . Mi játszunk vele . Ő meg csak kézbe fogja és ringatva próbálja elaltatni ( pedig sokszor pont előtte kel fel hogy jönnek ) és egyáltalán nem kezd el vele játszani . A gyerek meg két kézzel tolja el magától . Volt hogy még kisebb volt és elkezdett sírni anyós kezébe,el is indultam hogy átvegyem. Amikor ő ezt látta fogta magát és hátat fordítva átvitte a másik szobába a babát és csak akkor hozta vissza mert rájött hogy nem tudja megnyugtatni . Ő az egyetlen aki minden kérdés nélkül kitépi a gyereket az ember kezéből. Az már csak a jéghegy csúcsa hogy nem hajlandó a nevén szólítani a gyereket mert neki nem tetszik. Szóval igen van némi ellenszenv .

2022. márc. 9. 12:23
 15/17 anonim ***** válasza:
És nem lenne egyszerűbb rendezni a helyzetet, az ellenszenvet, mint magadban puffogni és akarva-akaratlanul a hibát keresni bennük?
2022. márc. 9. 13:10
 16/17 anonim válasza:
11-es vagyok. Anyós és mindenki kezéből is kivettem, mikor alvást szimulált. Pontosan tudtam, hogy nem alszik.Azt hittem ez a hátatfordít és elviszi csak nálunk van..agyrém. Azután még jön a táplálkozással való csikicsuki is.. kitartás! Igyekezzünk majd mi jobb anyósok lenni.Sajnos az én szüleim sem élnek, de nagynéni van szitu ugyanaz pedig szeretem ;)
2022. márc. 9. 13:32
 17/17 anonim ***** válasza:
57%
Mondd meg anyosnak, h akkor johet at, ha meghallgatja a kereseidet es igyekszik betartani.. ennyi. Ha ferjedet ez zavarja, akkor rakja rendbe a helyzetet. Nem kell bunko modon, de ha nem ert a szep szóból....
2022. márc. 9. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!