Levalasztás? Jó "ötlet" lenne? Ki hogy Csinalta?
Kisfiam 8,5 honapos. Kezdem a legelejetol..(kizarolag anyatejes volt 5-6 honapos koraig)
Egeszen 7 hetes koraig csak enni kelt fel ejjel 2x. Majd onnantol ataludta az ejjelt kb 5-6 honaposan koraig. Azota mintha kicsereltek volna. Van h 8-10x felkel felorankent felsir..jobb esetben csak 4x, es persze csak cicivel alszik vissza emiatt köztunk alszik ami nem a legjobb választás.
Kerdesem az lenne h ha esetleg adnek neki tapszert estere attol jobban aludna? Vagy fogzasnal (mert szerintem azert nyugos ejjel) mindegy mi?
Oke, de ha leakarom valasztani lassacskan es nem 2-3 eves koraig szoptatni akkor megis hogyan altassam vissza ejjel? Nem cumizik, az ujjat sem szopja..
Illetve ki hogy csinalta akinek a babaja ennyi idos volt?
Tanacstalan vagyok, kerem anyukak segitsetek! (2 fogacska kint van mar)
A lányomnak a ciciről való leválás sem segített a helyzeten. Nálatok a kezdődő szeparacios szorongás is közrejátszhat az éjszakai ébredésekhez.
De egyébként nagyon gyorsan alkalmazkodnak más módszerekhez is, csak hirtelen nehéz elképzelni, hogy másképp is visszaalszik.
Cicis babák nagy része ilyen.
Nekik a cici a cumi. Csak amíg a cumis gyerek egy idő után megtalálja és vissza dugja magának a cumit, nálatok ugye te kellesz hozzá.
Nekem mind két gyerek cumizott, a második nehezen fogadta el,de addig próbálkoztam még elfogadta és azota alszik.
Hat igen ahogy latom megoszlanak a velemenyek 🙂 minden kisbaba mas
4es: te hogy altattad vissza?
"Nem cumizik, az ujjat sem szopja.."
Ugyanígy voltam a kicsivel. (Másik kettő cumizott.)
Én 7.5 hónaposan a 3.mellgyulladás után leválasztottam. (Az más kérdés, hogy itt le lettem hordva minden szarnak az ősanyák által.)
Hozzàtápláltam, este kapott vacsorát (gabonapépet), és átaludt néhány éjszakát.
Mivel belázasodtam, meguntam a kínlódást, Bromocriptin... Szóval drasztikusan.
Kb 3 napig kereste a cicit, utána nem érdekelte, elvolt a cumisüveggel.
Viszont elàrulom, most 3 és fél éves, még most is van, hogy kér hajnalban tejet...
6os:sajnos en is ateltem 3 mellgyulladast az elso 3-4 hónapban, szörnyű ! At tudom erezni az akkori helyzeted.
A bromocriptin az egy tej apaszto keszitmeny? Mert ha már ott tartanak esetleg leeht nekem is szukesegem lenne ra mert meg mindig nagyon sok tejem van..
"A bromocriptin az egy tej apaszto keszitmeny?"
Az is, de termékenység elősegítésére is szokták szedni, szóval ha nincs tervben baba, akkor óvatosan mellette.
Meg elég sok mellékhatása lehet (itt is többen írták, hogy tapasztaltak), én elég parás vagyok ilyen téren, ha huzamosabb ideig kell szedni valamit, bàr szerencsére nekem nem volt bajom tőle.
Én kb 1 hónapig szedtem.
6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!