Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagy butaságot csináltam?...

Nagy butaságot csináltam? Kisfiam nem alszik éjfél és reggel 4/5 közt. Kezdünk nagyon kimerülni. Sír, még kézben is néha.

Figyelt kérdés
Itt olvastam, h a fürdést tegyük át korábbi időpontra. Most fürdettem 2-kor. Nehezen aludt el, látszott, hogy valami nem OK. 2 hónapos, és amúgy 1/2 8 körül szokott fürcsizni.
2008. dec. 16. 15:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Ezt most nem értem délután 2-kor fürdetted vagy mi?:)))
2008. dec. 16. 15:48
 2/12 A kérdező kommentje:
igen...
2008. dec. 16. 15:48
 3/12 A kérdező kommentje:
hátha eltolódik a nyűgös időszak
2008. dec. 16. 15:49
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Delutan 2-kor furdetted meg? Hat azert ennyire koranra sem kell tenni, olyankor inkabb vidd ki setalni, es a fel 8 teljesn jo idopont. Maximum tedd 7 orara, de szerintem ez az esti furdetesi ido nagyon jo. Hat meg kicsi a gyerkoc, sokszor van ez igy, de miert sir, azt nem ertem, ehes? Mert ok. hogy fent van, de nem szabadna sirnia. Simogasd sokat, vedd oda magadhoz, es ha elalszik, akkor tedd vissza a kisagyba.
2008. dec. 16. 15:50
 5/12 A kérdező kommentje:
nem éhes. ha mégis, kap enni. simizzük, énekelünk neki, nem használ. a hasa fáj egy darabig, de aztán nem tudom, mi baj. napközben rendben van, jó baba.
2008. dec. 16. 15:53
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

szia nem értem én se ennek mi értelme, ha éjjel nem alszik....

fix füredtés fektetés kell mondjuk este 6 fürcsi jó, de du, kettő??de nem vagy buta kitapasztalod h mi a jó nektek, de esti szertarás nagyon fontos...s vhogy rá kellene venni h éjjel aludjon.

2008. dec. 16. 15:54
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nem csináltál butaságot, de du. 2 az tényleg nagyon korai az esti fürdésnek.

Szerintem 6-8 között jó az esti fürcsi. Próbáld ki a levendulás fürdetőt, nekünk az használt.

2008. dec. 16. 15:57
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Mi 3-4 hós koráig este 10kor fürdettük...Így utána szopizott, majd beájult és legközelebb hajnali 3-4 felé ébredt szopizni.

Így sokkal jobb volt mert én tudtam aludni kb.11től hajnali 3ig és az rengeteget számított.

Nekem pl.az a legérzékenyebb időszakom, szóval azt viselem legnehezebben alvás nélkül:)

Aztán persze ahogy egyre nagyobb lett , korábbra tettük, 9kor fürcsizett, majd 8 hónaposan már 8kor. Most másfél éves, már 7kor fürdik.

5 hósan aludta át először az éjjelt (10től 5ig)

2008. dec. 16. 15:59
 9/12 A kérdező kommentje:
nekünk nem használt a fürdető, semmi. nagyon fáradtak vagyunk már,és mindent kipróbálok.
2008. dec. 16. 16:06
 10/12 A kérdező kommentje:
én is azt szeretném, ha beválik, akkor visszaáll a rend. ha nem jön be, akkor holnaptól normális időben folytatjuk.
2008. dec. 16. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!