Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mik azok a babaápolási dolgok...

Mik azok a babaápolási dolgok amiket felír az orvos, és mik azok amiket nekünk kell megvenni?

Figyelt kérdés
Fürdetéstől köldökápolásig, mindenféle kellék érdekel. Nagyon köszönöm előre is.
2010. szept. 11. 22:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én csak azt vettem, amit a doki felírt. Nekünk a kórházban azt mondták, hogy a köldökét ne tisztítsuk fülpucival, nehogy megsértsük. A ujjára csavart steril vattát a védőnő, arra tett alkoholt és úgy törölte át, én is így csináltam.

Én nem olajoztam a babám, azt sem vettem. Nem volt még koszmó, de vettem Babe koszmó elleni sampont, azt használjuk megelőzésképp.

Ma már csak fürdetőt szoktam vele íratni.

2010. szept. 11. 22:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Mármint a dokival felíratni.
2010. szept. 11. 22:31
 13/16 anonim ***** válasza:

Igen, a koszmó elleni sampon nagyon jó. Nekünk kellett, de babafésű is kell hozzá. nekünk a sudocrem nem vált be, piros maradt a popsija, sztem, a doki altal felirt cuccok mindig a legjobbak, legmegbihatobbak, azokban nincs pl adalek, szinezoanyag, minden felesleges "sallangtól" mentesek..a krörmolló a dm-es jó, ami olyan mint a felnőtt körömvágó, csak kerekített végű.

sztem egy betadine szappan és egy bepanthen kenőcs jó, ha van otthon, fertőtlenítésre, vagy hámképzésre..nekünk éppen kellett.

a többiek sztem mindent leirtak. popsitorloket ki kell kiserletezni, mert a legtonn total szaraz, mar kozvetlenul bontas utan..

2010. szept. 11. 22:41
 14/16 anonim ***** válasza:
Na igen a popsitörlő egy külön szám. A legtöbb nagyon száraz ráadásul tök vékony. Nekem pl nagyon bejött a Hugges abból bár melyik.
2010. szept. 11. 22:47
 15/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a rengeteg választ.Kedves tőletek!
2010. szept. 12. 10:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia, nekem friss az élmény, 6 hetes a babám, felírt a drnő: Lázcsillapító kúp, Konakion oldatos injekció (de szájon át kell beadni havonta 1-et), Vigantol olaj (napi 1csepp), popsikrém (sztem nagyon jó, én vastagon kenem és van mellé készítve sudocrem amit akkor fogok használni ha piros lesz a popsi), fürdetőkrém (4 tubust írtak belőle), hintőpor, alkohol (köldökre), sima olaj (én azt nem használom). Mást nekünk nem írt fel. A köldököt pedig fültisztítóval tisztítottam, gézlapot vettem de 2*ha használtam mert idegesített hogy mindig lecsúszik a pelenka miatt, elég volt behintőporozni.
2010. szept. 12. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!