Mik azok a babaápolási dolgok amiket felír az orvos, és mik azok amiket nekünk kell megvenni?
Én csak azt vettem, amit a doki felírt. Nekünk a kórházban azt mondták, hogy a köldökét ne tisztítsuk fülpucival, nehogy megsértsük. A ujjára csavart steril vattát a védőnő, arra tett alkoholt és úgy törölte át, én is így csináltam.
Én nem olajoztam a babám, azt sem vettem. Nem volt még koszmó, de vettem Babe koszmó elleni sampont, azt használjuk megelőzésképp.
Ma már csak fürdetőt szoktam vele íratni.
Igen, a koszmó elleni sampon nagyon jó. Nekünk kellett, de babafésű is kell hozzá. nekünk a sudocrem nem vált be, piros maradt a popsija, sztem, a doki altal felirt cuccok mindig a legjobbak, legmegbihatobbak, azokban nincs pl adalek, szinezoanyag, minden felesleges "sallangtól" mentesek..a krörmolló a dm-es jó, ami olyan mint a felnőtt körömvágó, csak kerekített végű.
sztem egy betadine szappan és egy bepanthen kenőcs jó, ha van otthon, fertőtlenítésre, vagy hámképzésre..nekünk éppen kellett.
a többiek sztem mindent leirtak. popsitorloket ki kell kiserletezni, mert a legtonn total szaraz, mar kozvetlenul bontas utan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!