Hogy mondjam meg nekik hogy nincs igazuk?
Mikor megvettem a rugalmas kendőt, az én férjem is elkezdte, mondogatni, hogy elkényeztetem. Aztán mikor tapasztalta, hogy csak abban hajlandó aludni a gyerek nappal, engedett. A csatos már szerinte is hasznos mert el lehet menni bevásárolni, sétálni ide-oda. Mostmár azt szólja meg, hogy nem hagyom kicsit se sírni a gyereket hanem azonnal felveszem ha sír (nem mintha nem próbáltam volna 1000módszert amíg ő dolgozott).
Én elfogadtam, hogy nem látja a napjaink nagy részét, így csúnyán mondva fogalma sincs mi zajlik a gyerek körül. Amikor együtt vagyunk próbálom puhítani, hagyni, hogy próbálkozzon hátha belátja, hogy nem mindig van igaza.
Van egy hordozós csoport, weboldal, én onnan mutogattam neki cikkeket, hogy meggyőzzem. Általában elfogadta de volt olyan is, hohy csak legyintett egyet és én voltam a "hülye" aki már megint olvasott valamit az interneten.
"Hogy mondjam meg nekik hogy nincs igazuk?"
Sehogy. Elengedhetetlen a füled mellett, vagy kozlod hogy neked ez így jó. Ennyi
Kerdezd meg a ferjedtol, hogy egy hosszu nap utan, amikor a siras hataran all es azt keri oleld meg hogy esne neki, ha nem tenned.
A rokonok meg ne ersekeljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!