Hogy mondjam el a páromnak hogy kisbabának lesz? Ti hogy mondtátok el?
Figyelt kérdés
És ha csak szülinapján mondom el neki megharagudhat? Ebben a hónapban 19.en lesz neki.
Most csináltam tesztet mert már 2 hete késik és hányingerem szokott lenni reggel. Ő most nincs itthon dolgozik éjszakás. Gondoltam rá hogy felhivom de meggondoltam magam nem tudom mit csináljak.
Tervezgetjuk már vagy 3 éve.
2020. júl. 7. 23:23
1/21 anonim válasza:
Nekem is 19-én lesz a szülinapom :)
Én azonnal felhívtam a párom, nem bírtam volna ki ennyi ideig titkolni elötte.
3/21 anonim válasza:
Az enyém pont külföldön volt,mikor pozitív lett a teszt. Hajnalban 4:50kor csináltam,mert nem bírtam már várni tovább. Aztán kb 5kor fel is hívtam,mert azzal sem tudtam várni :D
4/21 anonim válasza:
Hát mi anno együtt lestük a tesztet ahogy pozitív lett. Én telefonon nem közöltem volna. Én 19-ig biztos nem tudnám titkolni, másnap elmondanám, vagy eldugnám valahová a tesztet, hogy meglepődve megtalálja:) Gratula és jó egészséget!
5/21 anonim válasza:
Együtt néztük meg az eredményt mindkét babánál
6/21 anonim válasza:
Én már eleve azt is megbeszéltem vele, hogy késik, és együtt csináltuk a tesztet.
7/21 anonim válasza:
Mindegyik gyereknél tudta, hogy nem jött meg és tesztelek, de az eredményt csak délutàn mondtam el, mikor hazajött. 😊 Ennyi idő is rengeteg volt kibírni, napokig biztos nem bírtam volna ki.
8/21 anonim válasza:
Ha addig tudsz titkot tartani, és ő is nagyon szeretne már babát akkor szerintem tökéletes ajándék a pozitív teszt becsomagolva egy dobozba
9/21 anonim válasza:
Párom is éjszakás volt,én meg hajnalban teszteltem. Egyből felhívtam,nem bírtam várni 😁
10/21 anonim válasza:
Pisti, tudod mondtam, hogy két hete késik. Az előbb csináltam tesztet és pozitív.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!