Hogy mondjam el a páromnak hogy kisbabának lesz? Ti hogy mondtátok el?
És ha csak szülinapján mondom el neki megharagudhat? Ebben a hónapban 19.en lesz neki.
Most csináltam tesztet mert már 2 hete késik és hányingerem szokott lenni reggel. Ő most nincs itthon dolgozik éjszakás. Gondoltam rá hogy felhivom de meggondoltam magam nem tudom mit csináljak.
Tervezgetjuk már vagy 3 éve.
Késett 1 hete. Teszteltem megvartam, míg hazaért, és megmutattam neki.
Odaállsz elé, és megmondod, szivem, pár hónap és hárman leszünk.
Úgy mondod el, ahogy szeretnéd.
Az én férjem is dolgozott, amikor pozitív lett. Tudta, hogy késik és poénkodott is vele, hogy jön a baba. Szerencsére volt annyi lélekjelenlétem, hogy elmenjek egy baba boltba és vegyek egy kis zoknit és egy babajátékot. Aztán otthon megcsináltam, mintha csomagot kapott volna. Amikor kibontotta, akkor látta meg a terhességi tesztet, a kis zoknit és a játékot. Nagyon örült neki.
Szerintem nem haragszik meg, de én tuti nem bírnám addig titkolni.
Én sem tudnék várni addig. A
Max mond Neki el úgy, ha szülinapjára szeretnéd ezzel a hírrel megajandekozni, hogy egy kicsivel hamarabb érkezett meg az ajándéka és add oda a tesztet. 🙂 Vagy valami hasonló.
Gratulálok! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!