Miért látom állandóan furcsának a babámat?
Miért kellene mindig vissza mosolyognia vagy mindig figyelnie?
Értem,hogy kell dolgokat csinálnia,de nem folyamatosan és nem kb parancsra.Ha nincs kedve vissza mosolyogni sose fog,ő is egy személy,nem egy kis robot..:D
Én sem hiszem,hogy bármi baja lenne,de azért érdemes megnézetni,ha kötöd az ebet a karóhoz,hogy a gyereked béna és orvos kell neki..:D
Hasonló vagyok én is, folyton "diagnózist" állítok netes olvasgatások után, hogy tuti valami baja van a babának.. hülye vagyok.
A hasalás nálunk is problémás, bár ki is derült, hogy feszes az izomzata, dévényre kell vinnünk. Remélem az megoldja.:)
Ha te is kételkedsz szerintem nézesd meg. :)
Szia, nekem is ez volt, és megkaptam mindig hogy tulaggodom, szules utáni depressziót van, mégis mit várok, meg csak egy csecsemő, biztos nem foglalkozom vele, minden gyerek a saját utemebe fejlődik, miert versenyeztem, biztos nem mondokazom vele, biztos túl sok mesét néz, biztos...
Na, a lényeg: senki nem fog veled eltölteni egy napot hogy megnézze a babadat a megszokott környezetében. De főleg, hogy második gyerek szerintem azért képben vagy. A lényeg hogy tanulj meg pár praktikát, hogyan tornaztasd otthon, vidd el a korai fejlesztőbe, és remelj jó szívvel, ugyanis szerencsére tényleg igaz hogy a legtöbb bébi behozza a lemaradasokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!