Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért látom állandóan furcsána...

Miért látom állandóan furcsának a babámat?

Figyelt kérdés
Van itt olyan anyuka aki állandóan furcsának,bénának,visszamaradottnak látta a babáját? Kisfiam 3 hónapos de állandon csak lehuzom szegényt mert annyira kis bénának látom.Állandóan azt kelépzelem,hogy valami baja van.Volt ilyen aki ezt érezte és végül tök egészséges gyermek lett belőle?
2022. febr. 22. 15:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Miért kellene mindig vissza mosolyognia vagy mindig figyelnie?

Értem,hogy kell dolgokat csinálnia,de nem folyamatosan és nem kb parancsra.Ha nincs kedve vissza mosolyogni sose fog,ő is egy személy,nem egy kis robot..:D

Én sem hiszem,hogy bármi baja lenne,de azért érdemes megnézetni,ha kötöd az ebet a karóhoz,hogy a gyereked béna és orvos kell neki..:D

2022. febr. 23. 13:22
 12/13 anonim ***** válasza:
61%

Hasonló vagyok én is, folyton "diagnózist" állítok netes olvasgatások után, hogy tuti valami baja van a babának.. hülye vagyok.

A hasalás nálunk is problémás, bár ki is derült, hogy feszes az izomzata, dévényre kell vinnünk. Remélem az megoldja.:)

Ha te is kételkedsz szerintem nézesd meg. :)

2022. febr. 23. 20:12
 13/13 anonim ***** válasza:
61%

Szia, nekem is ez volt, és megkaptam mindig hogy tulaggodom, szules utáni depressziót van, mégis mit várok, meg csak egy csecsemő, biztos nem foglalkozom vele, minden gyerek a saját utemebe fejlődik, miert versenyeztem, biztos nem mondokazom vele, biztos túl sok mesét néz, biztos...

Na, a lényeg: senki nem fog veled eltölteni egy napot hogy megnézze a babadat a megszokott környezetében. De főleg, hogy második gyerek szerintem azért képben vagy. A lényeg hogy tanulj meg pár praktikát, hogyan tornaztasd otthon, vidd el a korai fejlesztőbe, és remelj jó szívvel, ugyanis szerencsére tényleg igaz hogy a legtöbb bébi behozza a lemaradasokat!

2022. febr. 23. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!