Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nyüszög babám a hozzátáp...

Miért nyüszög babám a hozzátáplálás alatt?

Figyelt kérdés

Fél éves, 3 hete eszegetünk. Eleinte semmi baj nem volt, szépen evett, tátotta a száját , ügyesen nyelte, cicit sem kért utána. Aztán mult pénteken ebéd után aludt, felébredt és hányt. Azóta mindig nyüszög az etetés alatt, és mindig előbb kezdi. Ma már a 3. kanálnál nyüszögött. Mit csináljak? Eddig szépen evett, most ne adjak neki? Vagy adjak? Rosszat sem akarok neki, de nem értem a változást...

(eddig ment az alma, banán, sütőtök, krumpli, répa, most jönne a sóska, saláta, speót és majd a husi. de így?..)

:-(

2008. dec. 16. 13:01
 1/5 anonim ***** válasza:
52%

miért táplálod pluszba? nincs elég tejed? Nem akarsz már szoptatni? Vagy tápszeres? nem értem (nem vádlóan mondom, csak én is tanácstalan vagyok)miért kell hozzátáplálni ha van tej. mi is fél évesek vagyunk, és gyümit adok, de mást nem. amúgy nem lehet h azért nyüszög mert lassan adod? vagy csak egyszerüen nincs kedve kanálból enni, kényelmesebb a cici :) nekem is volt ilyen időszak. No meg olyan is volt, hogy egyik alma finomabb volt mint a másik...

hátha segítettm... ;)

2008. dec. 16. 13:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Talán várj egy pár napot, ne sürgesd és térj vissza addig a tejcsire. Talán még túl korai neki, de nem értek egyet az előttem szólóval, nagyon jól teszed, hogy elkezdted a hozzátáplálást, mert fél éves kor után a kizárólagos szoptatás már nem fedezi a pici szükségleteit. Kitartás, ügyesek lesztek!
2008. dec. 16. 13:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
szia, sztem is jól csinálod h adsz... neki már ezt azt, így szokja fokozatosan...szép lassan türelmesen, nem mindig van kedvük enni:)
2008. dec. 16. 13:22
 4/5 A kérdező kommentje:

Doktornő is ezt tanácsolta, meg azt olvastam, hogy fél évesen már el is kell kezdeni, hogy megfelelően fejlődjön a bélrendszere.

Csak eleinte annyira örültem, hogy szépen eszik és most elkeseredtem. A legrosszabb, hogy nem tudom, mi a baj. A kaja hideg, meleg, sűrű, híg, volt már , hogy lassan adtam, de most nem is tátja a száját, úgy kell beleimádkozni és csak fintorog.

Mindig mindent ugyanúgy készítek el.

Anyatejes amúgy és van tejem.

2008. dec. 16. 13:31
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok, a lényeg h ne erőltesd, próbálj akkor mást adni neki ha nem kéri akkor nem. Tejpépet adtál már, én kisfiam nagyon szerette...
2008. dec. 16. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!