Ijen idöben hova teszitek a babátok ruháit száradni?
Figyelt kérdés
Kint esik!Benti száritonk van DE a fürdöben nehezen szárad(összegyülik két napos ruha mere egy adag meg szárad)
A vendég szobában pedig valamiért bebüdösödik.Van erkélyünk de be esik az eső.
Hová tegyem a ruhákat?????
2010. szept. 11. 17:28
1/9 A kérdező kommentje:
Csütörtökön mostam utoljára és még nem száradt meg a fürdöben a ruha.Gondolom a sok párátol.
2010. szept. 11. 17:30
2/9 anonim válasza:
Nekünk ez a széznyithatós van, nem a fürdőszobai, és úgy csinálom, h mikor mosok, úgy is hűvös is van be kapcsolom a melegítő ventillátort a ruhák felé, így a lakásban is jó idő van és a ruha is szárad. Sajnos mást én sem tudtam kitaláni, mert ha nem így csináltam 4 napig száradt a ruha.
3/9 anonim válasza:
Be van fűtve,és a radiátoron száradnak a ruhák! :)
4/9 anonim válasza:
Mi is fűtünk és a konvektoron száradnak a ruhák.
5/9 anonim válasza:
Én is ezért utálom ezt az időt, van hogy egy hétig nem tudom leszedni a szárítót.
Nem tudod hova tenni ....
Mi is este kicsit begyújtunk a kályhába, de ettől sem szárad olyan gyorsan, így is kell 2-3 nap...
6/9 anonim válasza:
Van egy kis elektromos radiátorunk, és bizony a vastagabb ruhák nekem is bebüdösödnek. Most azt csinálom, hogy beteszem a fürdőbe a szárítót, és a ruhák alá beállítom a radiátort. Becsukom az ajtót, így jó meleg lesz bent, és sokkal hamarabb megszáradnak a ruhák.
7/9 anonim válasza:
Régebben én is szárítóra raktam és bebüdösödött. Azóta mindent vállfára rakok és felaggatom a szekrényre, polcokra, meg ahova fér, de minél magasabbra. Egy nap alatt, de max. másnap reggelre lehet beszedni őket. Nem túl szép látvány, de még mindig jobb mint újra mosni, mert büdös lett.
9/9 anonim válasza:
Szia!
Én ilyenkor a száritógépet használom mert anélkül napokig állna a ruha mindenfelé.De csak azt szoktam benne száritni amit muszály mert nagyon sok áramot használ sajnos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!