Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miben van otthon 1,5 éves...

Miben van otthon 1,5 éves gyereketek, hány fok van bent?

Figyelt kérdés
2010. szept. 11. 15:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem 13 hónapos a kislányom,és nálunk általában olyan 23 fok van. Egy pár napja kezdtem úgy öltöztetni,hogy egy trikós body,egy rövid újjú póló,meg egy hosszú vékony nadrág,meg persze egy zokni is. Nem szokott fázni,bár pont tegnap egyszer egy kis időre ráadtam egy kardigánt is,mert egy picit hideg volt a nózija...

Gondolom nálatok ehhez a magasabb hőmérséklethez van hozzászokva a kislányod,de azért lehet hogy harisnyában tényleg melege lehet,mert az ugye nem olyan szellős,mint mondjuk egy gatya zoknival.. Vagy próbáld meg egy rövidújjúban előszőr..

Nálunk mikor 26 fok volt a lakásban nyáron,a csajszim egy rövidgatyóban,meg egy bodyban,vagy pólóban volt. Sokszor zokni nélkül.. :)

2010. szept. 11. 22:33
 12/12 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező. szerintem eléggé meleg van nálatok. 1-2 C-al lehetne hidegebb vagy ne adj a kislányodra annyi ruhát.
2010. szept. 11. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!