Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen hajmeresztő dolgokat...

Milyen hajmeresztő dolgokat kóstolt meg a babád?

Figyelt kérdés
Mik voltak a legelképesztőbb dolgok, amiket végignyalt vagy megevett?

2022. febr. 16. 11:16
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
84%
Cipő talpát az én lányom is állandóan nyalogatja nem is értem...
2022. febr. 21. 11:49
 12/29 anonim ***** válasza:
83%

Nálunk a kinti cipőket egy gumis lábtörlőre kell tenni, amit kb félévente takarítok ki.

Na pici azt nyalogatja nagy élevezettel. De nem tudom hányszor kellett már a gyereket elpakolni onnan.

2022. márc. 2. 14:18
 13/29 anonim ***** válasza:
45%
Kakis kartonpapír. 🤮
2022. márc. 2. 14:30
 14/29 anonim ***** válasza:
88%
3 lányom van. Az első kettőnél nem volt az, hogy mindent a szájukba vettek. Hát a harmadik bepótolja. Mindent a szájába vesz, amit csak ér. Nálunk is megvolt a cipőtalp, a kavics, homok, fű, cigicsikk. Ami szerintem a legundibb volt az a katica meg a büdös banka (vagy poloska, ki minek hívja).
2022. márc. 10. 18:55
 15/29 anonim ***** válasza:
90%

A nagy fiam az este kidobott szalonnabőrt szerezte vissza a kutyától, azt vettem észre hogy valamivel nagyon cuppog, és csillog a szája.

Egyszer egy mandarint evett meg, ami előzőnap nem kellett neki így eldobta a kertben, másnap látom valamit falatozgat, és hangyák szaladgálnak a kezén.

Él 24 éves.

2022. márc. 11. 01:03
 16/29 anonim ***** válasza:
88%
A lányom megnyalt egy üres csiga házat, amikor rászóltam hisztizett 😅 A másik amikor a kutyával közösen ették a túrórudit. Más nem volt.
2022. márc. 11. 12:04
 17/29 anonim ***** válasza:
90%
Nem a gyerekem, és kb 50 éve történt...csirkeszar.
2022. márc. 12. 00:59
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Gabi babafürdetőt nyalogatta előszeretettel, Labellot is rágcsálta, homok “alap”…
2022. márc. 21. 22:58
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Strandon sétáltunk a büfé felé, mellettem sétált kézen fogva a 2 éves. Egyszercsak raneztem és láttam, hogy egy sultkrumplit eszik. Valószínű a földön látta meg és szedte fel egy pillanat alatt. 🙈🤣

Ami durva, az talán az volt mikor a ciffet ellopta és a szájába folyt. Szerencsére nem lett semmi baja.

2022. márc. 22. 12:28
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

3 gyerekem van. Az elsőnél még tapasztalatlan voltam és sokszor figyelmetlen (22 évesen).

Volt egy olyan, hogy tisztába tevésnél véletlenül kihullott a pelenkából egy kakidarab és nem vettem észre.

Kb 10 perc múlva látom, hogy tiszta barna a gyerek szája és keze.. Először azt hittem csoki és a húgom adott neki, aztán közelebb mentem és megcsapott a szag... Inkább nem is részletezem mit éreztem akkor :D

2022. márc. 22. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!