Milyen hajmeresztő dolgokat kóstolt meg a babád?
A saját cipője talpa.Álmomban sem gondoltam,hogy azt meg fogja próbálni.Levette a cipőt,játszott vele,hát gondoltam had csinálja abból nem lehet baj.Hoztam egy pohár ásvány vizet mire beértem a konyhából vissza a nappaliba (meg egy perc se telt el..) már kóstolgatta a cipőt.Hát mondom ilyen nincs,csak az enyém lehet ilyen nem normális,hogy a cipő talpnak esik neki..😅
Nem rég (2 év) kapott egy habos tusfürdőt.Ilyen kis kacsából lehet kinyitni..
Kért egy kicsit így nyomtam a kezére,és elment össze kenni vele mindent (🤣).Végül is azt le lehet mosni,gondoltam abból is mi baj lehet.Kb a 3.nyomás után hosszan nézte a habot,mondom nem finom.
Hát azzal a lendülettel meg is kóstolta,fintor,hideg rázás,lehányta a cipőmet.Azóta csak játszik vele,azt is inkább a kádban.😅
3 gyerekem van, a lányom soha semmit nem vett a szájába, amint ülni tudott hosszú ideig válogatta pl a kavicsokat, eszébe sem jutott semmit bevenni. Na a fiam, ami a kezébe ér, az tuti a szájában köt ki.
Kavics, levél, homok, ág...estig sorolhatnám. A legundorítóbb, amit nem tudom h9gy került a kezébe...cigicsikk. Ráadásul a játszótéren, egy pillanat műve volt. Mikor köpte ki, kb majdnem elhánytam magam.
Minden pillanatban rajta a szemem, de így is megtörténik. Nem vagyok felelőtlen anyuka egyáltalán, óvónőként dolgozom, de nagyon rafkós a gyerek.
Egy gilisztát vett egyszer a szájába, nem sikerült időben elkapnom a kezét. (Úgy próbáltam meg kiszedni minél gyorsabban, hogy egyben is maradjon. 😅)
A másik marékkal tömte magába a földet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!