Mit csináljak ha nem tud kakilni?
Figyelt kérdés
Sziasztok a 2,5 hetes babám nagyon nehezen tud kakilni több órán át erolkodik hangosan hajnalba mire reggelre tud kakilni emiatt nem alszik éjjel nyűgös sír nyugtalan...
Mecsek teát iszik a tápszer mellé a beba sensiduot használjuk.
Mit ajánlotok mivel tudnám ezt megelőzni? Vagy segiteni neki ilyenkor... Szoktam ilyenkor tornaztatni az talán segít neki de igyis sokat próbálkozik szegény
2022. febr. 13. 13:03
2/9 anonim válasza:
Egy tápszerváltás lehet segítene. De az sem biztos, az én babám 5 hónapos koráig székrekedéses volt, bármilyen tápszert kapott. Őt a mecsek tea is csak puffasztotta, de használni nem használt. Sima kamillateát próbálj meg neki adni. De csak épphogy színezze meg a tea a vizet, nem kell erősre csinálni. Ez hátha segít. De a tápszerről kérdezzétek meg az orvost.
3/9 anonim válasza:
2,5 hetes ,jobb lenne ha szoptatnád.A tápszer nem a legjobb ilyen idős korban még.Nem csoda hogy nem tud kakilni.
4/9 anonim válasza:
A mecsek tea sokaknak csak ront. A bebától betonszéklete volt a lanyomnak, milumil vált be.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2022. febr. 13. 14:12
6/9 anonim válasza:
Kedves 3-as. Vannak nők akiknek egyáltalán nincs teje bármit próbálnak és képzeld régen is volt ilyen, tehát nem újkeletű probléma.
Kedves kérdező. Nálunk kb 3 hetes koráig volt ilyen, akkor rugalmas szélcsővel segítettem neki. Nálunk a tàpszerváltás oldotta meg, de lehet magától is megoldódott volna.
7/9 A kérdező kommentje:
6os mire váltottatok?
2022. febr. 13. 14:44
8/9 anonim válasza:
Mi a Milumil HA prosineo-ról váltottunk Lactogen Harmonyra. Most Lactogen Harmony 1 néven fut.
9/9 anonim válasza:
Szélcső, nem szokik hozzá a fiamnak minden nap kellett használni 4 hós koráig, ahogy elkezdtem a hozzátáplálást el is hagytuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!