5hónapos babám hiába nyomja, nem akar tudni kakilni. Mit csináljak? Valami megoldás gyorsan?
Figyelt kérdés
2014. okt. 14. 17:15
2/13 anonim válasza:
glicerines kúp kicsit lazítja a székletét
3/13 anonim válasza:
Adhatsz neki kis forralt vizet lehűtve,vagy kis almalé pár kanállal.Vagy hőmérőzés.
4/13 anonim válasza:
egy 5 hónapos baba nem székletel olyan sűrűn, és nemigen lehet szilárd a széklete, hogy ne tudná kinyomni...
max ha almával, vagy egyéb hasfogóval van hozzátáplálva.
székletlazító az őszibarack, paradicsom, facsart narancslé
hasfogó alma körte banán répa
ki van zárva, hogy talán nem bélgáz miatt erőlködik?
5/13 A kérdező kommentje:
Minden reggel van szèklete ma nem volt mèg, most jött egy ici pici de elèg sűrű nem olyan mint amilyen lenni szokott
Ès sajna pont almàs barackos rizst ès banànt evett tegnap. Ràadàsul a rizs annyira bejött neki hogy jó nagy adagot megevett belőle nem gondoltam hogy bajt okozok...
2014. okt. 14. 17:30
6/13 anonim válasza:
a rizs nem is baj, az alma a ludas
írtam fentebb székletlazítókat
adj neki és nyugi
előfordul az ilyen
jobb, mintha tehéntejjel itattad volna...
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2014. okt. 14. 18:11
8/13 anonim válasza:
Nálunk pont hogy az almától tud kakilni a babám. Inkább a rizs a ludas. Előtte sokszor kellett a fiamat hőmérőzni, volt hogy az ügyeleten kötöttünk ki mert már 4 napja nem sikerült kakilnia és csak ordított, az alma segített. A pocak masszírozása megoldhatja a sürgős problémát, nekem egy dévényes gyógytornász mutatta hogy hogyan kell, és működik. Ha szemben vagy vele, akkor a jobb oldalon a pocakját masszírozod lefelé, ürül a végbél. Gyomor alatt masszírozd balról jobbra, illetve bal oldalon lentről felfelé, így jut el a cucc a végbélig. Óramutató járásával megegyező irányban. Nálunk amikor a kijárat felé masszíroztam, tehát a jobb oldalon lefelé, szépen folyt a sz..r a gyerekből ahogy nyomkodtam. Kb 10 perc után indult meg. A banán és a répa tényleg székletfogó.
9/13 anonim válasza:
Egyébként sikerült produkálni valamit délután 17.15 óta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!