Éjszaka 19 hosomnak kijött a foga,39,2 volt a láza, és hányt. Járt már igy valaki?
Most eléggé taknyos idő van, nem lehet, hogy elkapott valamit?
Mi szerencsére a fogzást észre sem vettük, de egyszer kérdeztem a gyerekorvosunkat, és ő azt mondta, hogy max hőemelkedése lehet fogzástól.
A 39,2 pedig már magas láz, a hányást szerintem szintén nem okzhatja a fogzás. (de ez csak az én véleményem, nekünk soha semmi nem volt, ha jött a foga, mindig csak láttam, hogy megint kijött egy :) - tehát tapasztalatból nem igazán tudom, hogy miket okozhat a fog, csak amiket olvastam, hallottam.
szia,
nálunk az össze fog lázzal, hasmenéssel járt. a hányás pedig előfordult nála, ha belázasodott. először nagyon aggasztott a dolog, de mivel láttam, hogy nincs baja utána nem vittem orvoshoz. végre minden fogunk kint van és búcsút inthetünk ennek a korszaknak!! kitartást!! :)
Ági
Sziasztok.
Nem beteg. Tegnap hajnaltol semmi gond. Jól van. Egy foga kijött, egy meg beindult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!