Mit adtok a babára, ha van a baba kocsiban bundazsák?
Nem arra a bundazsákra gondolok amit a babára kell adni, hanem amit kulon a babakocsikhoz árulnak.
11 hónapos a kislányom, én általában ujjatlan body, hosszú ujjú body, majd erre egy nagyon vastag bundaval bélelt pulcsi,harisnya, vastag leggings, és persze a lábára valamit, meg a sapka. Sajnos overallt nem tűr meg magán, keservesen sír benne. A kabátok meg rettenetesen nagyok rá, elég picike a lányom, még csak 70 cm, így maradt a vastag bélelt pulcsi.
Mivel 11 hónaposra már nem húznám össze felül a bundazsákot, így csak deréktól lefelé melegíti rendesen. Ezért alul benti nadrág, pl: vékony melegítő, felül hosszú ujjú body és kabát.
"Nálunk az csak egy takaróval ér fel."
Ne a szimpla orkán lábzsákra gondolj. Normális bundazsák vastagabb és melegebb bármely overálnál. Mi csak minuszokban használtuk.
Hosszúujjú body,pulcsi,harisnya,melegítő nadrág.(sapka,sál,kesztyű -> ezt általában leveszi)
Ha nem bundazsák akkor overált adok rá.Nem öltöztetem ennyire túl,szegény mozdulni se tudna.
Egy valamire való bundazsàk ilyen
Ez alá semmit nem adunk, csak mintha overàl lenne.
Ha felül nem hajtod rá, akkor mehet nagyobbaknak kabát.
De létezik ilyen is:
Szóval benti nadràg vastag zokni vagy vastag harisnya
Vastagabb pulcsi hosszú bodyra ha nagyon repkednek a minuszok
Plusz sapka
Sàlat én 3 èves korig nem használok, max csősálat
Hogy lehet nagy egy cipő amit az ő méretében veszel?
17-18-as cipőket már pl lehet kapni,ennek hiányában az ilyen kicsiknek még van "lábas" overál is.:x
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!