Miben másabb egy kisfiú?
Sziasztok.
Úgy alakult, hogy kislányból kisfiúnk lesz, vagyis a 20héten megtudtuk, hogy bizony nem kislányunk lesz hanem 100% ban biztos kisfiúnk. Agyban át kell állnom, páromnak sikerült már az első percben, nekem pár nap csalódottság után, bizony muszáj átállnom hogy a rózsaszín rózsás szoba helyett valószínűleg egy kék kisautós kell majd. Nagyon lányra számítottam pár cuki csajos dolgot is vettem már, persze mondta a doki hogy nem 100% hogy kislány, de ő most azt mondja hogy 60%, hát nem jott be ... szóval értem én, hogy egy fiú más, és itt most nem a külső dolgokra lennék kíváncsi, hogy a lába között mi van, tudom azt a különbségeket. Csak, szeretném nagyon várni a kisfiam, ha már így alakult, csak nem tudom magam elképzelni fiús anyaként. Mit lehet egy fiúval csinálni? A lanyoknak szép haja van, csini rucikba lehet öltöztetni, babázni lehet velük. Az hogy nekem az édesanyámmal a kapcsolatom igen mély, úgy vártam, hogy legyen egy lányom nekem is, akinek olyan a kapcsolata velem,mint nekem az anyukámmal. A fiúk olyan rosszaságok. Bementem a boltba és unalmas ruhákat látok magam előtt szürke kék és zöld... a csajoknak sokkal többminden van. Főleg olyanok írjanak akiknek esetleg kisfiúk van, vagy lányuk is és fiúk is :) nagyon várom, de beparáztam,hogy mit fogok csinálni fius anyakent.. :) azok a válaszok egyaltalan nem erdekelnel hogy "nem mindegy micsoda, csak egeszseges legyen" , "neked minek gyerek"... már más felületen megkaptam, holott várom nagyon, csak nem így készültem.
gondolj rá úgy, hogy a GYEREKED, ne úgy, hogy fiú/lány. a nemének az égvilágon SEMMI jelentősége nincs! a szobája fala fehér, a ruhái lehetnek állatosak. nem kötelező a kék fal - traktoros terepszínű rugdalózó vonalon maradni :)) és az olyan butaságokat, hogy "rosszaság", gyorsan felejtsd el, egy kislány is tud "rossz" lenni. ez se nemfüggő.
nekem kisfiam van, nagyon bújós, nagyon okos, nagyon cuki. egy lányt is pont ilyennek képzelek, olyan mindegy, hogy melyik :D a lényeg a szeretet, amit iránta érzek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!