Mit főztök holnap amit egy 8.5 hónapos is megehet?
Figyelt kérdés
2022. febr. 7. 19:45
1/11 anonim válasza:
Hagyma/tejtermék be van vezetve?
2/11 A kérdező kommentje:
Igen
2022. febr. 7. 20:06
3/11 anonim válasza:
Rakott krumpli és vadas lesz nálunk holnap
4/11 anonim válasza:
Gyümölcsleves ( meggy)
Tejfölös sajtos baconos tészta
5/11 anonim válasza:
Bolognai spagettit csinálok.Imádja a fiam,és szerintem 8-9 hónaposan már ette,valahol első főtt ételek közt próbáltuk ki.:D
De a paprikás krumpli,a krém levesek,a húsleves,a krumplipüré spenóttal,pár rakott étel mindig jó választás volt,a mai napig (ha épp nincs válogatós kedvében..) ezeket mind szereti :)
Plusz én szoktam desszertet is adni nálunk a banánkenyér,a gyümölcs pürék és turmixok,illetve maguk a gyümölcsök is nagy slágerek voltak.Nem volt sok választás,de sok variáció igen.
6/11 anonim válasza:
Előfőzött krumplit és brokkolit rétegezek egy hőálló tálba, megkenem kis tejföllel és sütőben megsütöm.
Puhán villával szét nyomtató.
7/11 anonim válasza:
Cukkinifőzelék lesz egy kis csirkehússal.
8/11 anonim válasza:
Főtt hús, krumpli, paradicsom mártás
Krumplis tészta
Grízes tészta
9/11 anonim válasza:
a fiamnak pürét, magunknak rakott bolognait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!