2 hónapos babátok mennyi időt tölt hason?
10 percet kb napi 3x 4x.
Mi jártunk dévényeshez, sokat kellett hasaltatni.
Én nem hasaltattam és 2 hónaposan még nem fordult magától.
A lányomat sajnos még nyüstöltem vele, de csak pár percet mert végigsírta.
2 hónaposan annyit volt hason, míg este aludt. (Születése óta hason alszik). Ahogy hasra tettem, ordított. Nem eröltettem.
Aznap, ahogy betöltötte a 3 hónapot, hátról hasra fordult. Azóta akár fél órát is elhasal egyszerre, napi sokszor. (3 és fél hónapos)
Semennyit. Én nem hasaltattam ôket, mindkét gyerek jól elvolt háton, és jól is aludt háton. Az idôsebb 6 hónaposan fordult át, utána mindent idôre csinált, de azóta is rettentô lusta, utál minden tornát vagy sportot. Amúgy egészséges 6 éves.
A kisebbet se tettem soha hasra, de ô már 4 hónaposan átfordult, mindent korábban csinált mint a testvére. Azóta is örökmozgó, imád ugrálni, táncolni, folyton szalad, lelôni se lehet. Most 2 éves, és séta során simán lépést tart a felnôttekkel.
Nem csináltam pedig semmit máshogy, egyszerûen ô élvezi hogy mozoghat, a tesója meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!