Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hónapos babátok mennyi időt...

2 hónapos babátok mennyi időt tölt hason?

Figyelt kérdés
Az én gyermekem pont 6 hetes ma és kiváncsi vagyok mennyit kellene elérnünk, mi az átlag. Köszi a válaszokat :)

2022. jan. 21. 20:21
 1/6 anonim ***** válasza:

10 percet kb napi 3x 4x.

Mi jártunk dévényeshez, sokat kellett hasaltatni.

2022. jan. 21. 20:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az enyémek valahogy furcsán vannak bekötve, ők hason elvoltak bármeddig, hanyatt meg üvöltöttek, mint a sakál. 🤷🏼‍♀️ Hason is aludtak, szóval a napjuk legnagyobb részét hason töltötték.
2022. jan. 21. 20:51
 3/6 Derjaderja ***** válasza:
65%

Én nem hasaltattam és 2 hónaposan még nem fordult magától.

A lányomat sajnos még nyüstöltem vele, de csak pár percet mert végigsírta.

2022. jan. 21. 21:05
 4/6 anonim ***** válasza:
79%
Nincs 2 hónapos. De mikor 2 hónapos volt akkor semennyit sem töltött hason. Utált hason. Hasra fordítottuk egyből fordult vissza. Aztán kellett is valamit tornáztatni.
2022. jan. 21. 21:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

2 hónaposan annyit volt hason, míg este aludt. (Születése óta hason alszik). Ahogy hasra tettem, ordított. Nem eröltettem.

Aznap, ahogy betöltötte a 3 hónapot, hátról hasra fordult. Azóta akár fél órát is elhasal egyszerre, napi sokszor. (3 és fél hónapos)

2022. jan. 21. 21:54
 6/6 anonim ***** válasza:
55%

Semennyit. Én nem hasaltattam ôket, mindkét gyerek jól elvolt háton, és jól is aludt háton. Az idôsebb 6 hónaposan fordult át, utána mindent idôre csinált, de azóta is rettentô lusta, utál minden tornát vagy sportot. Amúgy egészséges 6 éves.

A kisebbet se tettem soha hasra, de ô már 4 hónaposan átfordult, mindent korábban csinált mint a testvére. Azóta is örökmozgó, imád ugrálni, táncolni, folyton szalad, lelôni se lehet. Most 2 éves, és séta során simán lépést tart a felnôttekkel.

Nem csináltam pedig semmit máshogy, egyszerûen ô élvezi hogy mozoghat, a tesója meg nem.

2022. jan. 22. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!