Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit alszik a 2 hónapos...

Mennyit alszik a 2 hónapos babátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nektek, hogy telik egy napotok a 2 hónapos körüli babátokkal?

Mennyit alszik, mennyit van ébren, mit csinál/ mit csináltok ha ébren van?

2021. nov. 10. 14:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Este 11 körül alszik el, kB reggel 8ig. 1xer kel enni olyan hajnal 5 körül.

Délelőtt 10kor vissza alszik kB délig. Utána olyan 3ig van ébren. Játszó szőnyegen nézelődik, vagy a hintába ültetem. Vagy az ölünkben van és sétálni kell vele és közben nézelődik. Illetve sokat beszélünk neki, mosolygunk egymásnak.

3 körül vissza alszik kB 5ig aztán 5től 11ig Max egyszer alszik 20 percet.

2021. nov. 10. 15:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon változó hogy napközben mennyit alszik. Csak anyatejes és szoptatás után szokott aludni vagy mikor sétálunk, babakocsiban. Evés után ami napközben olyan 5-6x van mostmár általában max egy órát alszik, ritkán van az hogy egyszer napközben alszik két órát egyben. Sétakor is változó hogy végig alussza e vagy csak pár percet, fél órát. Amúgy másfél órát szoktunk sétálni. Éjszaka is mikor hogy. De rendszerint fél 9 körül alszik el és elsőnek fél 12 és 1 között kel enni. Onnantól 2-3 óránként kel. De volt már olyan hogy óránként kelt. Mostmár egyre ügyesebb, vagyis jobban figyel ha beszélek, énekelek hozzá. Vissza is “válaszol” ööööö formájában. Próbálom egyre többet hasaltatni játszó szőnyegen hogy erősödjön. Pár percet ha elvan magában a hintájában, még nem lehet nagyon magára hagyni ha nem alszik. Most akarom elvinni dévényeshez állapotfelmérésre mert szerintem jobbra tartja sokszor a fejét.
2021. nov. 10. 15:16
 3/4 anonim ***** válasza:
2es vagyok. Ja és egyre tovább tudja tartani hason is meg már ölben is a fejét. Mosolyog is egyre többször. Viszont ami miatt még dévényeshez akarom vinni hogy félig ülő helyzetből fel akarna már ülni. És azt mondják hogy ez nagyon korai, feszes lehet az izomzata
2021. nov. 10. 15:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Éjjel aludtak 10-11 órát egyben az ágyaikban, cserébe nappal max 20 perceket aludtak, azt is csak rajtam. Ébren szerettek hason lenni, nézelődni, hanyatt egyik sem volt el soha. Sokat sétáltunk babakocsival, napi 2-3 órát minimum levegőn voltunk (téli babák).
2021. nov. 10. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!