Citromfu tea velemenyek? Segit a babanak, hogy nyugodtabban aludjon? Tejtermelesre jo hatassal van?
Urban legend.
Mennyi idős?
A tejtermelést azt segíti ha minél többször van cicin a baba. Iszsz szoptatás a legjobb.
Én 6hós kora előtt semmiképp sem adnék a babámnak teát. Fiam lassan 1 éves lesz éz csak vizet kapott eddig pluszba. Az pedig biztos nem fog az ő alvásán segíteni ha te teát iszol. Más megoldásra van szükség vagy csak időre.
Engem megnyugtat a citromfű tea, jobban alszom tőle, az ízét is szeretem, így simán megiszok egy bögrével, ha kedvem tartja. Nem vettem észre, hogy a babámra hatással lenne, ellenben pl. egy erős kávét simán észreveszek rajta.
Direktbe nem adnék neki. :)
10 honapos elmult eddig csak vizet kapott de annyira rossz alvo 3-4 honapos kora ota… az egyik csoportban olvastam a citromfu tea nagyon jo alvasra meg nem probaltuk de akkor felejtos igy.
Halolajat kezdtunk el szedni mind a ketten elvileg az is segithet de lehet tenyleg csak a ido lesz a megoldas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!