Hozzátáplálásnál friss gyümölcsöt vagy üveges adtatok eleinte?
Én sajnos üvegest adtam neki, rá is szokott, 7-től 11 hóig nem volt hajlandó mást enni, csak üveges kaját :S
Az elején nem volt gáz, de 11 hósan napi 3-4 üveg kaját megevett, ami anyagilag eléggé megterhelő.
Ha lehet, inkább igazit adj neki mindenből, még ha macerásabb is, jobban jársz hosszú távon.
Talán 1-2 hetente 1 alkalommal belefér az üveges kaja, mert azért néha az is praktikus, pl ha mentek valahova, vagy utaztok.
dehogy gond! az elején egy kg gyümölcs egy hétig is kitart. nagybevásárláskor veszel egy kg almát, egy kg barackot meg egy nagyobb tököt, ezzel pár heti kaja meg van oldva.
megmosod, meghámozod, letolod a reszelőn, ez kb. 10 perc, ha alapos is vagy. összekensz vele 1 db reszelőt, egy db kés, egy tálat, amiből eszik és egy kiskanalat, amivel eteted. szerintem ez nem egy nagy kunszt! mire főzni kell neki belejössz, nem nyűg, tényleg, és szerintem sokkal eghészségesebb stb. is.
eddig 4 féle üveges kaját kínáltam a fiamnak, mindet a kutya ette meg végül, bűn rosszak voltak, megkóstoltam. pedig egyébként szeretem a főzelékeket. szóval én S.K. csinálom neki a kaját!
Én is inkább a frissre szavazok, bár én adok uvegeset is - mikor hogy alakul. De zoldségekbol nem eszi meg az uvegeset, csak amit én fozok neki.
Mindig olvasd el az osszetevoket.Én találtam olyan almát meg kortét a DM-ben, ami 99% gyumi (4 hós kortól), s még finom is - ALNATURA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!